Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Η οικογένεια Forza προσθέτει δύο ολοκαίνουργια μέλη για το 2021 τα οποία διατηρούν την γνώριμη αισθητική ταυτότητα αλλά προσθέτουν και νέες δυνατότητες. Από τη μια το Forza 350 με δυνατότερο κινητήρα και προηγμένη τεχνολογία και από την άλλη η ναυαρχίδα της εταιρείας στα mega scooter με βελτιωμένη ιπποδύναμη και DCT κιβώτιο, προσθέτουν περισσότερες επιλογές στη γκάμα της Ιαπωνικής εταιρείας. Ανανέωση και για το αειθαλές SH με ισχυρότερο κινητήρα και το διαχρονικό στυλ της σειράς SH, σε πιο μοντέρνα εκδοχή.

Honda CMX 1100 Rebel
Επιστροφή της Honda στα μεγάλα cruiser με το ολοκαίνουργιο Honda Rebel 1100. Με το δικύλινδρο κινητήρα της Africa στα σωθικά του και ηλεκτρονικά τελευταία γενιάς, ο μεγάλος «επαναστάτης» της Honda δηλώνει βροντερό παρών στη κατηγορία. περισσότερα »

Honda CRF300L & CRF300 Rally
Η Honda ανακοίνωσε τα νέα CRF300L και CRF300 Rally για την Ευρωπαϊκή αγορά και για το 2021 με αυξημένο κυβισμό και στοχευμένες αλλαγές σε όλα τα σημεία. περισσότερα »

Honda Forza 350
Το νέο Forza 350 ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά, με προηγμένη τεχνολογία, αυξημένο κυβισμό κινητήρα, κορυφαία αεροδυναμική σχεδίαση και μοναδικό στυλ. περισσότερα »

Honda Forza 750
Μοναδικός συνδυασμός προσόντων: οδική GT συμπεριφορά, άνεση, σπορ χειρισμός, δυνατή απόδοση κινητήρα, ελκυστική εμφάνιση, ανώτερη πρακτικότητα, πλούσιος εξοπλισμός και κορυφαία τεχνολογία. περισσότερα »

Honda SH 350
Το διαχρονικό και μοναδικό στυλ της εμβληματικής σειράς SH «ανεβαίνει» σε νέα επίπεδα με ισχυρότερο κινητήρα, μοντέρνο σχεδιασμό, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και πλήρη φωτισμό LED. περισσότερα »