Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Ανανεώσεις των σημαντικότερων της μοντέλων παρουσιάζει η Yamaha για το 2021. Η δημοφιλέστερη Sport Touring της Ελληνικής αγοράς αλλάζει τα δεδομένα της κατηγορίας σε ισχύ και εξοπλισμό, ενώ η σκοτεινή πλευρά της σειράς ΜΤ μας ξανασυστήνεται με νέα εμφάνιση και αυξημένες δυνατότητες. Το νέο ΝΜΑΧ αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την αστική μετακίνηση.

Yamaha Tenere 700 & Tenere 700 Rally Edition
Με τον 2-κύλινδρο υψηλής ροπής κινητήρα 689 κ. εκ. που διαθέτει ειδικά βελτιστοποιημένο σασμάν για ιδανική ισορροπία μεταξύ ισχύος και ελέγχου, αυτή η rally προδιαγραφών adventure μοτοσυκλέτα μεγάλων αποστάσεων, κατασκευάστηκε για τέλεια απόδοση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης στο χώμα και την άσφαλτο. περισσότερα »

Yamaha MT-07
Η Yamaha ανανέωσε στα σημεία το πιο δημοφιλές της μοντέλο, έχοντας πάντα ως βασικούς πυλώνες τον σπορ χαρακτήρα, την ευχρηστία και φυσικά το Value for money. περισσότερα »

Yamaha NMAX 125
Με το νέο NMAX 125 γίνεστε ένα με την πόλη! Χάρη στον ζωηρό και οικονομικό κινητήρα 125 κ.εκ. Blue Core προδιαγραφών EURO5, ο οποίος σας προσφέρει μεγάλη αυτονομία και το νέο του πλαίσιο, αποκτάτε βελτιωμένη ευελιξία και άνετη εργονομία. περισσότερα »

Yamaha MT-09 & MT-09 SP
Νέος κινητήρας, ριζική εμφανισιακή μεταμόρφωση και «δίαιτα» είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ολοκαίνουργιο Yamaha MT-09 του 2021. περισσότερα »

Yamaha TRACER 9 & TRACER 9 GT
Το Yamaha Tracer 900 αλλάζει εντελώς σε όλα τα επίπεδα, αρχής γενομένης από το… όνομα του: Πλέον, θα λέγεται Yamaha Tracer 9, όπως χαρακτηριστικά το καλεί η εταιρεία. Μιλάμε για νέο κινητήρα, περισσότερη ισχύ και ριζικά αλλαγμένη εμφάνιση. περισσότερα »

Yamaha XMAX
Η κατηγορία των Sport Scooter της Yamaha εμπλουτίζεται στο… MAX! περισσότερα »

Yamaha TRACER 7 & TRACER 7 GT
Η Tracer 7 είναι πλήρως εξοπλισμένη με σκοπό να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, όπου και αν την οδηγήσετε. Με επιθετική όψη και έντονη προσωπικότητα, αυτή η δυναμική Sport Touring μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη να σας συναρπάσει με τις καταπληκτικές επιδόσεις της και την μεγάλη ευελιξία της, σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Απαράμιλλη οδηγική εμπειρία και μοναδικές αισθήσεις σας χαρίζει και η TRACER 7 GT η οποία προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα σε υψηλά επίπεδα επιδόσεων, τροφοδοτούμενη από τον εξαιρετικό υψηλής ροπής κινητήρα CP2 τύπου crossplane 689 κ.εκ και προδιαγραφών EU5. περισσότερα »

Yamaha TMAX 560
Η Yamaha ανεβάζει τις sport επιδόσεις σε νέα επίπεδα με το μεγαλύτερου κυβισμού TMAX 560. Το TMAX 560 είναι ταχύτερο, ομαλότερο στην οδήγηση και πιο δυναμικό από ποτέ. περισσότερα »

Yamaha D΄elight
Ανανεώνεται πλήρως το μικρότερο scooter της γκάμας της Yamaha, προτείνοντας έναν εύκολο και στυλάτο τρόπο μετακίνησης για άντρες και γυναίκες. Δείτε περισσότερα. περισσότερα »

Yamaha Crypton S
Crypton σημαίνει αξιοπιστία, επιδόσεις, design και άψογη οδηγική συμπεριφορά και αυτά υπόσχεται και το S. περισσότερα »

Yamaha Tricity 300
Το Tricity 300 είναι έτοιμο να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Ο τρίτροχος σχεδιασμός του χαρίζει μια νέα αίσθηση σταθερότητας και σιγουριάς, με τους διπλούς μπροστινούς τροχούς με κλίση, να χαρίζουν καλύτερο κράτημα για ομαλό στρίψιμο. Και τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να το οδηγήσετε εάν έχετε δίπλωμα αυτοκινήτου. περισσότερα »