Η Tracer 7 είναι πλήρως εξοπλισμένη με σκοπό να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, όπου και αν την οδηγήσετε. Με επιθετική όψη και έντονη προσωπικότητα, αυτή η δυναμική Sport Touring μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη να σας συναρπάσει με τις καταπληκτικές επιδόσεις της και την μεγάλη ευελιξία της, σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Απαράμιλλη οδηγική εμπειρία και μοναδικές αισθήσεις σας χαρίζει και η TRACER 7 GT η οποία προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα σε υψηλά επίπεδα επιδόσεων, τροφοδοτούμενη από τον εξαιρετικό υψηλής ροπής κινητήρα CP2 τύπου crossplane 689 κ.εκ και προδιαγραφών EU5.

Απαράμιλλη οδηγική εμπειρία και μοναδικές αισθήσεις σας χαρίζει και η TRACER 7 GT η οποία προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα σε υψηλά επίπεδα επιδόσεων, τροφοδοτούμενη από τον εξαιρετικό υψηλής ροπής κινητήρα CP2 τύπου crossplane 689 κ.εκ και προδιαγραφών EU5.

Yamaha TRACER 7 & TRACER 7 GT

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Yamaha Tracer 7
Η εμφάνιση του ανανεωμένου Tracer ελάχιστα θυμίζει την προηγούμενη γενιά καθώς οι αλλαγές είναι εκτεταμένες. Η πιο χαρακτηριστική ίσως αλλαγή αφορά στο μούτρο και την εικόνα που αντικρίζεις κοιτώντας τη μοτοσυκλέτα από μπροστά. Οι διπλοί παραδοσιακοί προβολείς έχουν δώσει τη θέση τους σε δυο LED προτζέκτορες, που θυμίζουν after market προβολάκια, οι οποίοι εκπέμπουν ένα όμορφο λευκό-μπλε φως. Από πάνω τους σαν φρύδια υπάρχουν δυο LED φώτα θέσης, ενώ ίδιας τεχνολογίας είναι πλέον και τα φλας. Προχωρώντας προς τα πίσω έχουμε ένα μικρότερων διαστάσεων φαίρινγκ που κάνει πιο επιθετική και σπορ την εμφάνιση του μοντέλου σε συνδυασμό με το επανασχεδιασμένο ρεζερβουάρ, η χωρητικότητα του οποίου παρέμεινε στα 17 λίτρα.

Αρκετές βελτιώσεις έχουν γίνει με στόχο την άνεση τόσο του αναβάτη, όσο και του συνεπιβάτη. Η νέα σέλα έχει πλουσιότερο κατά 10 χιλιοστά αφρώδες υλικό και μεγαλύτερο “σκαλοπάτι” ανάμεσα στους δυο επιβαίνοντες, το τιμόνι είναι φαρδύτερο, η ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη σε ένα εύρος 65 χιλιοστών, ενώ νέα είναι και η LCD οθόνη με τις λευκές ενδείξεις σε μαύρο φόντο.

Ο γνωστός δικύλινδρος εν σειρά, υδρόψυκτος CP2 κινητήρας των 689 κυβικών με τον crossplane στρόφαλο 270 μοιρών έχει ανασχεδιασμένη εισαγωγή αέρα, τροποποιημένο σύστημα ψεκασμού και νέο σύστημα εξάτμισης με έναν επιπλέον καταλύτη. Στόχος όλων αυτών είναι να καλύπτει τις Euro5 προδιαγραφές και το αποτέλεσμα είναι 72,5 ίπποι στις 8.750 σ.α.λ. με 6,93 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 6.500 σ.α.λ..

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο τύπου «διαμάντι» συνδυάζεται με αλουμινένιο ψαλίδι. Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε σημαντικές αλλαγές και πλέον τόσο το πιρούνι των 41 χιλιοστών όσο και το αμορτισέρ ρυθμίζονται ως προς την απόσβεση επαναφοράς και την προφόρτιση των ελατηρίων. Στον τομέα των φρένων συναντάμε δύο δίσκους των 282 χιλιοστών με τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά και ένα δίσκο των 245 χιλιοστών πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα. Το ABS ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό ενώ οι αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών φορούν τα πολύ ποιοτικά Road 4 της Michelin σε διαστάσεις 120/70-17 και 180/55-17 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Το Tracer 7 κοστίζει 8.790 ευρώ
 
Yamaha Tracer 7 GT


Η Yamaha Tracer 7 GT αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της Tracer 7, η οποία εξοπλίζεται με καλούδια «μεγάλου τουρισμού». H Tracer 7 GT εξοπλίζεται αρχικά με πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων που κλειδώνουν, για την εκτόξευση της χωρητικότητας αντικειμένων σε καθημερινή ή τουριστική χρήση. Παράλληλα, η ζελατίνα της μοτοσυκλέτας είναι νέα τύπου Touring, πιο ψηλή κατά 92 χιλιοστά και πιο πλατιά κατά 70 χιλιοστά, για μεγαλύτερη κάλυψη από τον αέρα.

Η σέλα της Tracer 7 GT είναι ειδικά σχεδιασμένη για αύξηση της άνεσης, αφού διαθέτει διαφορετικές ζώνες πυκνότητας αφρώδους. Την εμφανισιακή τους νότα στην σέλα προσθέτουν το ενσωματωμένο λογότυπο Tracer αλλά και οι λευκές ραφές που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Tα Tracer 7 και Tracer 7 GT είναι διαθέσιμα σε τρεις χρωματισμούς: Tech Camo, Redline, Icon Grey
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης