Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Τα δύο ολοκαίνουργια μοντέλα που σηματοδοτούν την επιστροφή στις μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού και επιτρέπουν στον αναβάτη να ανακαλύψει ξανά την απόλαυση στη καθημερινή μετακίνηση. Τα σπορ RS 660 και Tuono 660 μοιράζονται ένα δικύλινδρο κινητήρα 660 κ.εκ. και συνδυάζουν υψηλή απόδοση με σπορ σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής είναι τα βασικά εκθέματα για φέτος στην Aprilia.

Aprilia RS 660
Mια νέα εποχή ξεκινά για την Aprilia. Βασισμένη σε μια ολοκαίνουρια τεχνική πλατφόρμα που ορίζεται από τον νέο 2-κύλινδρο κινητήρα 660 κ.εκ. και 100 ίππων, γεννιέται μια νέα γενιά μοτοσυκλετών μικρού βάρους και υψηλής απόδοσης, με εκλεπτυσμένη σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής. περισσότερα »

APRILIA RSV4
H κορυφαία μοτοσυκλέτα της Aprilia, RSV4, εμφανίζεται για το 2021 με σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς. περισσότερα »

Aprilia Tuono 660
Η νέα Tuono 660 συνδυάζει απόλυτα αξιοποιήσιμη ισχύ και χαμηλό βάρος, για εξαιρετική απόδοση που είναι προσιτή σε όλους. Συνδυάζει επίσης, βελτιωμένη αρχιτεκτονική πλαισίου με ένα πακέτο ηλεκτρονικών ελέγχων που προέρχεται απευθείας από την Tuono V4. περισσότερα »

APRILIA TUONO V4
Η εντυπωσιακή naked sport λαμβάνει σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και αναθεώρηση σε κρίσιμα σημεία. περισσότερα »