Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Mε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ. στην Καλαμαριά, υποκατάστημα στην Αθήνα και ένα κέντρο διανομής στην Επανωμή Θεσσαλονίκης, η FORCE μέσω της ESF και της E-RIDE δημιουργεί ένα αξιόπιστο επιχειρηματικό μοντέλο για την διάθεση και υποστήριξη ηλεκτρικών οχημάτων, παρουσιάζοντας την πλέον ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων που καλύπτουν καθημερινές καθώς και επαγγελματικές ανάγκες μετακίνησης, με σχεδόν μηδενικό ενεργειακό κόστος και ελάχιστη συντήρηση. ο

E-Ride ER-MAX
Ένα νέο μοντέλο ηλεκτροκίνητου scooter ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά μας, με σχεδίαση και άνεση GT και τεχνολογία αιχμής, για τους πλέον απαιτητικούς αναβάτες. περισσότερα »

ESF S4
Με την ταυτότητα ενός απόλυτα πρακτικού ατομικού δικύκλου για μετακίνηση, εργασία ή και τα δύο ταυτόχρονα, το ESF S-4 δελεάζει με τις αφαιρούμενες μπαταρίες του και την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του. Το S-4 μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα ΑΜ (για 50άρι) και επωφελείται φυσικά και από την κρατική επιδότηση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. περισσότερα »

E-Ride E-RV
Με κλασικές σχεδιαστικές γραμμές που όλοι αγαπήσαμε, το νέο E-RV της E-Ride έρχεται από την ESF σε πληθώρα εκδόσεων και όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να γίνει το καθημερινό αστικό σας δίκυκλο. περισσότερα »

ESF X-1
Το X-1 της ESF προκαλεί τα «όρια» της κατηγορίας του, καθώς υπόσχεται την διπλάσια αυτονομία από τα περισσότερα αντίστοιχα μοντέλα της αγοράς, ενώ παράλληλα προσφέρει στον αναβάτη όλα τα ατού της τεχνολογίας αφαιρούμενων μπαταριών. περισσότερα »

ESF S5
Σχεδιασμένο ως ένα ποιοτικό ηλεκτροκίνητο scooter τόσο για ιδιωτική, όσο και για επαγγελματική χρήση, το ESF S5 δελεάζει με μια σεβαστή αυτονομία και μια αξιοπρεπή οδηγική παρουσία, χωρίς να γίνεται απρόσιτο στο ταμείο. Tο S-5 φέρει την δυνατότητα αυτονομίας μέχρι 150 χιλιόμετρα, ανάκτηση ενέργειας και υπόσχεται μια άνετη και οικονομική συμβίωση. περισσότερα »

ESF R8
Το R8 είναι ένα ηλεκτρικό scooter με πλούσιο εξοπλισμό που απευθύνεται σε όσους θέλουν το ελάχιστο δυνατό κόστος, χωρίς να θυσιάζουν την πρακτικότητα περισσότερα »

ESF S6 MAX
Με μια σχεδίαση που κεντρίζει τα βλέμματα και τα ισχυρότερα ηλεκτρικά μέρη της γκάμας της ESF, το νέο S6 έρχεται με premium καταβολές για τον αναβάτη που θέλει να ξεχωρίζει τόσο στην εμφάνιση όσο και στην πράξη. περισσότερα »

ESF X-LINE
Το X-Line της ESF είναι μια ακόμα πρόταση στον χώρο της αστικής μετακίνησης και απευθύνεται σε όσους θέλουν να κινούνται εντός πόλης απαλλαγμένοι από τη βενζίνη και με το ελάχιστο δυνατό κόστος χρήσης, ενώ μπορεί να γίνει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια όσων εργάζονται στον κλάδο των διανομών. Αποτελεί εναλλακτική πρόταση αντί κάποιου βενζινοκίνητου scooter 50 κυβικών και μπορεί εύκολα να γίνει το πρώτο σου ηλεκτρικό όχημα. περισσότερα »