TUCANO URBANO EL FRESH

    Στην γκάμα της ιταλικής Tucano Urbano προστέθηκε πρόσφατα ένα νέο κράνος τύπου JET που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη ροή του αέρα στο εσωτερικό του με στόχο την άνεση του αναβάτη κατά τους θερινούς μήνες.



    Tο El Fresh είναι ένα μοντέρνο, μικρών διαστάσεων κράνος με πολύ χαμηλό βάρος και καθαρές γραμμές. Το εξωτερικό του κέλυφος είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υλικό για χαμηλό βάρος και αυξημένη αντοχή, ενώ εσωτερικά το διπλής πυκνότητας EPS φροντίζει για την αποτελεσματική απορρόφηση των δυνάμεων της κρούσης και διαθέτει κανάλια για τη διοχέτευση του αέρα. Η μεγαλύτερη καινοτομία του El Fresh είναι τα ανοίγματα στο επάνω μέρος που επιτρέπουν στον αέρα να περάσει στο εσωτερικό μέσα από το μεταλλικό πλέγμα και να δροσίσει ακόμα περισσότερο τον αναβάτη. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν με προαιρετικά πλαστικά καλύμματα τα οποία είναι διαθέσιμα σε 7 διαφορετικά χρώματα για να κάνετε τον τέλειο συνδυασμό. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει 63 χρωματικούς συνδυασμούς στη διάθεσή του.



    Διαθέτει αναδιπλούμενη ζελατίνα με αντιχαρακτική επίστρωση, η οποία είναι 20% φιμέ προσθέτοντας πόντους στην εμφάνιση και κάνοντας πιο εύκολη την οδήγηση στην αντηλιά. Ανεβοκατεβαίνει με το χέρι και όχι με κάποιον μηχανισμό για εξοικονόμηση βάρους. Φορώντας το El Fresh εντυπωσιάζεσαι από την άνεση και την ποιότητα της εσωτερικής επένδυσης. Το πλούσιο αφρώδες υλικό και η αίσθηση που αφήνει το κάνουν να ξεχωρίζει στον τομέα της άνεσης, ενώ αφήνει μια δροσερή αίσθηση, που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα τις ζεστές ημέρες. Όλο το εσωτερικό αφαιρείται και μπορεί να πλυθεί για να είναι φρέσκο και είναι κατασκευασμένο από αναπνέον, υποαλλεργικό ύφασμα προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες ραφές. Το κλείσιμό του γίνεται με quick release (μικρομετρική καστάνια) με τον ιμάντα που περνά κάτω από το σαγόνι να είναι καλυμμένος με ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)