TUCANO URBANO EL TANGE

    Το El Tange είναι ένα JET κράνος το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο design αλλά και στην πρακτικότητα, κατάλληλο για τις αστικές μετακινήσεις και όχι μόνο. Κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υλικό και υψηλής ποιότητας υλικά, παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, αλλά και μεγάλη άνεση στον αναβάτη ακόμα και αν το φορά καθ όλη τη διάρκεια της μέρας.
    Με δύο ρυθμιζόμενες εισόδους αέρα στο επάνω μέρος και έναν απαγωγό πίσω, υπόσχεται επαρκή αερισμό κρατώντας χαμηλά την θερμοκρασία στο εσωτερικό του ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε αυτό συμβάλλει και η εσωτερική αντιαλλεργική επένδυση η οποία αφαιρείται και παρέχει άφθονο χώρο γύρω από τα αυτιά, επιτρέποντας τη χρήση γυαλιών, αλλά και τη σύνδεση συσκευής Bluetooth.
    Η ζελατίνα του είναι αντιχαρακτική με υποδοχή για pinlock και αφαιρείται χωρίς εργαλεία, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται και μία μικρότερη φιμέ ζελατίνα που χαρίζει αντιηλιακή προστασία. Το κλείσιμο γίνεται με quick release (μικρομετρική καστάνια) και ένα μεταλλικό δακτυλίδι επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή στήριξή του πάνω σε μοτοσυκλέτα ή scooter.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)