SCOTT WIND DP FACEMASK

Δες πώς τα εξελιγμένα υλικά και η αντιανεμική μεμβράνη DRYOsphere της μπαλακλάβας Wind θα προστατεύσουν το κεφάλι και τον λαιμό σου από τον κρύο αέρα και το νερό.

Τιμή: 34 ευρώ

Η Scott δεν είναι “χθεσινή” στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας, αφού για περισσότερα από 60 χρόνια πρωτοπορεί και παράγει υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόντα. Μάλιστα το γεγονός ότι ξεκίνησε με εξοπλισμό για σκι σημαίνει πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να σε προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης. Αυτό είναι κάτι που έχουμε διαπιστώσει και οι ίδιοι στο παρελθόν δοκιμάζοντας χειμερινά μπουφάν και γάντια της Scott. Τώρα δοκιμάζουμε κάτι λίγο πιο εξειδικευμένο και συγκεκριμένα την μπαλακλάβα Wind DP Facemask, την οποία παραλάβαμε από τη Moto Πήγασος, την εταιρεία που εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της Αμερικάνικης εταιρείας στην Ελλάδα.

Ποιότητα – Ανεση

Οδηγώντας το χειμώνα θα έχεις παρατηρήσει ότι ο κρύος αέρας γίνεται αισθητός στον λαιμό, ακόμα κι αν ο γιακάς του μπουφάν ανεβαίνει ψηλά, αλλά και στο κεφάλι καθώς περνάει από το κάτω μέρος του κράνους. Αυτά τα “κενά” έρχεται να καλύψει η μπαλακλάβα Wind και να κάνει πιο άνετες τις μετακινήσεις σου. Είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα και πολυαμίδιο, ενώ στο εσωτερικό της υπάρχει πολύ λεπτό fleece. Το πάνω μέρος είναι από ελαστικές μικροίνες για εύκολο βάλε – βγάλε, ενώ στη μύτη και το στόμα το ύφασμα έχει ανοίγματα ώστε να μην εμποδίζεται η αναπνοή. Η Wind φοριέται εύκολα και στο κάτω μέρος υπάρχει αρκετό ύφασμα που μπαίνει μέσα από το μπουφάν για να μην μένει κανένα σημείο του λαιμού εκτεθειμένο. Είναι διαθέσιμη σε τρία μεγέθη και αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα με κιτρινοπράσιμες ραφές και λογότυπο, χρώματα που συναντάμε και σε μπουφάν της Scott.

Αποτελεσματικότητα - Πρακτικότητα

Ορισμένες μπαλακλάβες δυσκολεύουν την αναπνοή ή πιάνουν υγρασία από τα χνώτα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τη Wind, αφού τα ανοίγματα στο εμπρός μέρος κάνουν πολύ καλή δουλειά. Όπως είπαμε η βασική δουλειά μιας μπαλακλάβας είναι να “κόβει” τον κρύο αέρα και η συγκεκριμένη τα καταφέρνει εξαιρετικά. Μάλιστα για να διαπιστώσουμε την αποτελεσματικότητά της στην πράξη τη χρησιμοποιήσαμε σε συνδυασμό με jet κράνος στα μέσα του Δεκέμβρη για να έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο. Όμως ανταποκρίθηκε περίφημα και κράτησε ζεστό το κεφάλι και τον λαιμό χάρη στην αντιανεμική και αδιάβροχη μεμβράνη DRYOsphere, την οποία έχουμε συναντήσει και σε άλλα προϊόντα της Scott. Επίσης, το νερό κυλάει πάνω στο ύφασμα και δεν απορροφάται, οπότε δεν θα περάσει από τον λαιμό σε περίπτωση βροχής. Ένα ακόμα στοιχείο που μας άρεσε είναι η ευκολία με την οποία μπαίνει και βγαίνει το κράνος, καθώς “γλιστράει” πάνω στην μπαλακλάβα, ενώ το γεγονός ότι το κεφάλι δεν έρχεται σε άμεση επαφή με την επένδυση του κράνους, αυξάνει τη διάρκεια ζωής της επένδυσης, η οποία διατηρείται και πιο καθαρή.

Η άποψή μας

Η Wind της Scott είναι μια πολύ καλή πρόταση για τους κρύους μήνες του χρόνου, καθώς πραγματοποιεί όσα υπόσχεται, αλλά δεν μένει μόνο σε αυτά. Είναι μια ποιοτική, αντιανεμική και αδιάβροχη μπαλακλάβα που προσφέρει άνεση σε κάθε διαδρομή, με το κόστος της να είναι μικρό σε σχέση με αυτά που προσφέρει.

Επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα Moto Πήγασος

Διαθέσιμο από επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα

Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 26

Τηλ: 210 4221060

www.motopegasus.com

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)