SIDE CASES

    K Vector
    H K Vector έχει χωρητικότητα 35 λίτρων και μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σαν Top Case όσο και σαν πλαϊνή βαλίτσα. Κατασκευάζεται από Fiberglass διαθέτοντας εξωτερικά καλύμματα αλουμινίου σε μαύρο ή ασημί χρώμα και είναι εξοπλισμένη με το επαναστατικό σύστημα στερέωσης MONOKEY της Kappa.
     


    K Mission
    Το ζεύγος πλαϊνών βαλιτσών K Mission είναι ιδανικό για τους λάτρεις των Adventure μοτοσυκλετών, καθώς συνδυάζει την αυξημένη αντοχή με την πρακτικότητα. Η χωρητικότητά τους αγγίζει τα 36λίτρα(έκαστη) και κατασκευάζονται από αλουμίνιο σε μαύρο ή ασημί χρώμα, με πολυμερή υλικά στις άκρες για επιπλέον προστασία. Οι ισχυροί μεντεσέδες επιτρέπουν το πλήρες άνοιγμα τους για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό, ενώ το ίδιο κλειδί επαρκεί τόσο για το άνοιγμά τους όσο και για το κούμπωμα στη μοτοσυκλέτα το οποίο γίνεται χάρη στο σύστημα MONOKEY.


    Κ40Ν

    Ζευγάρι από αδιάβροχες πλαστικές βαλίτσες, χωρητικότητας 40 λίτρων σε μαύρο χρώμα. Κάθε μία μπορεί να φιλοξενήσει  ένα full face κράνος ή διάφορα αντικείμενα, με μέγιστο φορτίο 10 κιλών.

     
    Κ33Ν
    Με αεροδυναμικό Design και μειωμένο πλευρικό όγκο, οι Κ33Ν  ταιριάζουν απόλυτα στις γραμμές κάθε μοτοσυκλέτας, χωρίς να αλλοιώνεται η χωρητικότητα η οποία αγγίζει τα 33λίτρα. Κατασκευάζονται από πλαστικό και είναι αδιάβροχες, ενώ εξοπλίζονται με το επαναστατικό σύστημα προσαρμογής Side Monokey και με ειδικά σχεδιασμένα σημεία στήριξης για σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες.  Το άνοιγμά τους αλλά και η στερέωση πάνω στη μοτοσυκλέτα γίνεται εύκολα με ένα κουμπί, και χρειάζεται μόνο ένα κλειδί για το κλείδωμά τους .




    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)