X-LITE X-1005 ULTRA CARBON

    Το νέο ανοιγόμενο κράνος της Ιταλικής X-Lite, X1005 ULTRA CARBON,  κατασκευάζεται από ανθρακονήματα σε 3 διαφορετικά μεγέθη κελύφους, διαθέτει αεροδυναμικό σχεδιασμό και πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ η διπλή πιστοποίηση εγγυάται για την ασφάλεια του αναβάτη ακόμα και όταν είναι ανοικτό. Με χαμηλό βάρος και κορυφαία ποιότητα, το Χ-1005 Ultra Carbon είναι το ιδανικό ανοιγόμενο κράνος για τουριστική χρήση.



    Το άνοιγμα του κράνους πραγματοποιείται εύκολα με το ένα χέρι χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα  Dual Action, ενώ το κουμπί διαθέτει σύστημα κλειδώματος που αποτρέπει το ακούσιο άνοιγμα. Η αντιχαρακτική ζελατίνα εξοπλίζεται με Pinlock και παρέχει μεγάλη ορατότητα, ενώ η σχεδίαση του εσωτερικού επιτρέπει ακόμα και την χρήση γυαλιών για όσους αναβάτες δεν οδηγούν χωρίς αυτά. Στο εσωτερικό κρύβεται μία αναδιπλούμενη φιμέ ζελατίνα (VPS) η οποία επανέρχεται στην αρχική θέση με το πάτημα ενός κουμπιού.



    Η πλήρως αφαιρούμενη επένδυση τεχνολογίας «Carbon Fitting» προσφέρει μέγιστη άνεση μειώνοντας τα επίπεδα υγρασίας, ενώ ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τη θέση της, ώστε να προσαρμόζεται στο σχήμα κάθε κεφαλιού. Δύο αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος φροντίζουν για το σωστό εξαερισμό και χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα microlock με κλιπ μικρομετρικής ρύθμισης γίνεται ασφαλές και εύκολο το κούμπωμα στο κεφάλι του αναβάτη. Φυσικά το Χ-1005 Ultra Carbon μπορεί να δεχθεί το εξελιγμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας NCOM B902 X ή B601 X.



    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)