TOP CASES

    Κ56ΝΤ
    Το μεγαλύτερο πλαστικό Top-case της kappa ξεχωρίζει για τη χωρητικότητα του η οποία αγγίζει τα 56 λίτρα, με αποτέλεσμα να μπορεί να φιλοξενήσει  ακόμη και 2 ανοιγόμενα κράνη. Διαθέτει μαύρο ανάγλυφο κάλυμμα, ανακλαστικά καθώς και ανασυρόμενη λαβή ώστε να μεταφέρεται έυκολα. Μπορεί επίσης να εφοδιαστεί με βαμμένα καλύμματα.

     
    Κ53Ν
    Ένα αδιάβροχο Top-case έτοιμο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις εκείνων που πρέπει να ταξιδεύουν με πολλές αποσκευές, χάρη στην χωρητικότητα των 53 λίτρων. Διαθέτει δύο πλευρικά ανακλαστικά και ανασυρόμενη λαβή. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις του, το K53 μπορεί να φιλοξενήσει 2 full face κράνη και είναι κατάλληλο για ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών αλλά και maxi scooters.
    Κ47 MANTA TECH
    Η Κ47Manta Tech κατασκευάζεται από πλαστικό, έχει χωρητικότητα 47 λίτρων και χάρη στον εργονομικό της σχεδιασμό μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και  δύο ανοιγόμενα κράνη. Διαθέτει φιμέ αντανακλαστικά για ασφαλή οδήγηση τις νυκτερινές ώρες, καθώς και πατενταρισμένο σύστημα μεντεσέδων για εύκολο κλείδωμα. Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα για τηλεχειρισμό αυξάνοντας περισσότερο τον τομέα της πρακτικότητας, ενώ η βάση της περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
    K466 URBAN TECH
    Αδιάβροχο Top case από πλαστικό με χωρητικότητα 46 λίτρων. Διαθέτει το σύστημα στερέωσης MONOLOCK® και είναι σχεδιασμένο για να φιλοξενεί δύο full-face κράνη. Τα φιμέ αντανακλαστικά αλλά και το ανάγλυφο λογότυπο της Kappa ενσωματώνονται με τον υπόλοιπο σχεδιασμό, ενώ η βάση περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
    Κ400N
    Πλαστικό Top Case 40 λίτρων που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο κέλυφος με υφή ανθρακονήματος, αλλά και το ανάγλυφο λογότυπο Kappa σε ματ τιτάνιο. Μπορεί να μεταφέρει ένα σπαστό κράνος και μέγιστο βάρος 3 κιλών, φέρει ανακλαστικά για νυκτερινή οδήγηση, ενώ διαθέτει και  βάση στήριξης.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)