TUCANO URBANO DAVID

    Το David είναι ένα casual μπουφάν 3/4, για όσους αναζητούν μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αλλά δεν κάνουν εκπτώσεις στην ασφάλεια και την άνεση. Διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά level 1 σε ώμους και αγκώνες καθώς και αναμονή για το προστατευτικό πλάτης της εταιρείας.



    Είναι κατασκευασμένο από πολυαμίδιο υιοθετώντας τη μέθοδο hydroscud ώστε να είναι αντιανεμικό και αδιάβροχο, κάτι το οποίο ενισχύουν και οι θερμοκολλημένες ραφές, ενώ το εσωτερικό του είναι δικτυωτό για την απαραίτητη διαπνοή. Διαθέτει ρύθμιση στο σημείο της μέσης ώστε να προσαρμόζεται στο σώμα του αναβάτη καθώς και στους καρπούς όπου συναντάμε και ανακλαστικά στοιχεία. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της πρακτικότητας, αφού το David εφοδιάζεται με έξι τσέπες στο εξωτερικό και τρεις στο εσωτερικό για τα απαραίτητα αντικείμενα.
    Ακόμη ένα σημείο που κάνει το συγκεκριμένο μπουφάν να ξεχωρίζει είναι η ύπαρξη προστατευτικής μάσκας προσώπου, η οποία τοποθετείται σε ειδική θήκη στο σημείο του λαιμού και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στις εντός πόλης μετακινήσεις.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)