TAIL BAGS

    RAW409
    Η αδιάβροχη τσάντα RAW409 κατασκευάζεται από μουσαμά 840D TPU, έχει χωρητικότητα 45 λίτρων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν τσάντα πλάτης. Ιδανική για κάθε είδους ταξίδι, διαθέτει διάφανη θήκη για καρτελάκι με τα στοιχεία του κατόχου, μεγάλη εσωτερική θήκη για προσωπικά αντικείμενα, πρακτική λαβή μεταφοράς καθώς και τέσσερις ιμάντες για εύκολη στήριξη σε κάθε μοτοσυκλέτα ή scooter.
    RA318BK – RA319BK
    Διατίθενται σε δύο διαφορετικούς χρωματισμούς (μαύρο – γκρί) και έχουν  χωρητικότητά 32 λίτρων (RA318BK) και 19 λίτρων (RA319BK) η οποία μπορεί να μειωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του αναβάτη μέσω δύο ιμάντων με κλιπ. Kατασκευάζονται από υδροαπωθητικό ύφασμα και εξοπλίζονται με το πατενταρισμένο σύστημα κλεισίματος της Kappa MML (Morphing Metal Lock) ενώ η μεγαλύτερη RA318BK διαθέτει και δύο ανατομικές χειρολαβές που κάνουν εύκολη τη μεταφορά της.
    WA405F
    Η κυλινδρική τσάντα σέλας WA405F χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη χωρητικότητα η οποία αγγίζει τα 40 λίτρα και μπορεί να τοποθετηθεί σε σχάρα αρκεί να είναι αρκετά φαρδιά για να τη στηρίξει με ασφάλεια. Κατασκευάζεται από αδιάβροχο υλικό, σύμφωνα με τους κανονισμούς Reach και διαθέτει ιμάντα για εύκολη μεταφορά στον ώμο.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)