Hall 3 – Εξοπλισμός αναβάτη και μοτοσυκλέτας

Ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την προστασία του αναβάτη και την εξατομίκευση της μοτοσυκλέτας. Ένας digital οδηγός προϊόντων από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς της Ελληνικής αγοράς, που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες για προστασία και πρακτικότητα σε αναβάτες και μοτοσυκλέτες.

H εταιρεία Πατμανίδης Α.Ε. εισάγει και διανέμει στην Ελληνική και διεθνή αγορά ανταλλακτικά, αξεσουάρ, λιπαντικά και ελαστικά μοτοσυκλετών. Μια ομάδα απο 35 επαγγελματίες φροντίζουν την εξυπηρέτηση πάνω απο 1300 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην αποθήκη των 4.300 τμ αποθηκεύουν και διανέμουν πάνω από 40 μάρκες επώνυμων προιόντων.

PATMANIDIS
H εταιρεία Πατμανίδης Α.Ε. εισάγει και διανέμει στην Ελληνική και διεθνή αγορά ανταλλακτικά, αξεσουάρ, λιπαντικά και ελαστικά μοτοσυκλετών. Μια ομάδα απο 35 επαγγελματίες φροντίζουν την εξυπηρέτηση πάνω απο 1300 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην αποθήκη των 4.300 τμ αποθηκεύουν και διανέμουν πάνω από 40 μάρκες επώνυμων προιόντων. περισσότερα »

WINGER
περισσότερα »

ZEUS
περισσότερα »