COOCASE

    Οι βαλίτσες Coocase παρέχουν μια ανθεκτική λύση αποθήκευσης σε συνδυασμό με ένα κομψό, φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό. Τα φώτα LED, η είσοδος χωρίς κλειδί μέσω τηλεχειριστηρίου και ένα σύστημα συναγερμού αποτροπής κλοπής τοποθετούν τη Coocase ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείας κατασκευής βαλιτσών.

    Οι βαλίτσες Coocase μπορούν να προσαρμοστούν απόλυτα στο στυλ κάθε μοτοσυκλέτας,  χάρη στα αφαιρούμενα καπάκια με τους 10 διαφορετικούς χρωματισμούς και τα 3 καλύμματα με LED φωτισμό. Η επιφάνεια από τα καπάκια διατίθεται σε ματ μαύρο, γυαλιστερό μαύρο, γυαλιστερό ασήμι και γκρι αστάρι έτοιμο για βαφή. Τα κρύσταλλα διατίθενται σε clear, smoke γκρι και κόκκινο.

    Όλες οι βαλίτσες Coocase μπορούν να αποθηκεύσουν ένα full face κράνος - η S48 Astra μπορεί να χωρέσει δύο!-ενώ τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των Coocase θα διασφαλίσουν ότι το κράνος σας θα είναι απολύτως ασφαλές. Όλες οι βαλίτσες Coocase έρχονται με ενσωματωμένο αισθητήρα ασφαλείας - εάν η βαλίτσα κουνηθεί, ενεργοποιείται ο συναγερμός. Μια λυχνία ασφαλείας LED ενεργοποιείται όταν η θήκη είναι οπλισμένη. Επίσης, τα topcase κλειδώνουν αυτόματα 15 δευτερόλεπτα αφού έχουν ξεκλειδωθεί!

    Για εύκολη πρόσβαση, η Coocase παρέχει ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο χωρίς κλειδί,  που λειτουργεί σε απόσταση 50 μέτρων από τη βαλίτσα. Απλώς πατήστε ένα κουμπί για να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε τη βαλίτσα και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το συναγερμό!

    Όλα τα topcase της Coocase διατίθενται στάνταρ με ενσωματωμένο φως φρένων τύπου LED. Το σύστημα φρεναρίσματος αποσυνδέεται γρήγορα και εύκολα από την πλάκα βάσης της Coocase, χωρίς να ταλαιπωρείστε με καλώδια. Το σύστημα κλειδώματος με τηλεχειρισμό, σε συνδυασμό με πλήρες σύστημα συναγερμού της μοτοσυκλέτα δρα αποτρεπτικά σε περίπτωση κλοπής, ενώ η βαλίτσα είναι κατασκευασμένη από σύνθετο υλικό, ισχυρότερο από αυτό που έχουν τα περισσότερα topcase της αγοράς.
     
     
    Coocase Wizard V36-B 36lt



    Μπαγκαζιέρα με 36lt χωρητικότητα και με εύκολο άνοιγμα με ένα κουμπί. Η πλαστική βάση συμπεριλαμβάνεται. Στην βαλίτσα της Coocase V36 Wizard μπορούν να αποθηκευτούν δύο ανοιχτά κράνη ή ένα full face κράνος, ένα αδιάβροχο και ένα ζευγάρι γάντια με ευκολία, προσφέροντας ελευθερία στον αναβάτη.
    Χωρητικότητα: 36 λίτρα
    Διαστάσεις: 450 mm (L) x 412 mm (W) x 310 mm (H)
    Χειροκίνητη κλειδαριά
    Πλάκα βάσης τοποθέτησης
     
    Coocase Βαλίτσα X1 Aluminium 40lt


     
    Η X1 είναι η νέα αλουμινένια κεντρική βαλίτσα 40 λίτρων από την Coocase με άνεση αποθήκευσης ενός full face κράνους και εξοπλισμένη με μια εσωτερική επένδυση, όπως όλη η σειρά X-series.
    Χωρητικότητα: 40 λίτρα
    Διαστάσεις: 343mm (L) x 422mm (W) x 306mm (H)
     
     
     
    Coocase Βαλίτσα Reflex V50-B 50lt


     
    Η μεγαλύτερη πλαστική βαλίτσα Top Case Reflex V50 από την Coocase χωράει δύο full face κράνη και έχει επιπλέον διαθέσιμο χώρο για τα καθημερινά προσωπικά αντικείμενα σας, με τη δυνατότητα να την προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
    Χωρητικότητα: 50 λίτρα
    Διαστάσεις: 440mm (L) x 576mm (W) x 313mm (H)
    Αδιάβροχη
    LED Brakelights
    Συμπεριλαμβάνεται βάση
     
    Δείτε όλη την γκάμα της Coocase εδώ

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)