STR

    Η STR πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια και παρά το σύντομο αυτό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά των αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας! Συνδυάζοντας ιδανικά την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία, αποτελεί μια Value For Money επιλογή για κάθε αναβάτη. Στη μεγάλη γκάμα της STR συναντάει κανείς από βαλίτσες και κουκούλες μοτοσικλέτας μέχρι μπουφάν και γάντια για κάθε εποχή του χρόνου. Τέλος, η πολύ μεγάλη ποικιλία σε STR κράνη κάθε τύπου, ανοιχτά, σπαστά ή full face, θα ικανοποιήσει σίγουρα και τον πιο απαιτητικό οδηγό! Στην Ελλάδα εισάγονται και διανέμονται από τη Motoway – Καμπράνης ΑΕ.

    Ας γνωρίσουμε κάποια από τα best seller της STR.

     

    STR TRON



    Jet κράνος κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας. Το νέο STR TRON σχεδιάστηκε με γνώμονα την ιδανική εφαρμογή και υψηλή προστασία του αναβάτη. Διαθέτει σύστημα ρύθμισης με κούμπωμα ταχείας απασφάλισης, διπλή ζελατίνα εύκολης αντικατάστασης, αποσπώμενα, υποαλλεργικά μαξιλαράκια και αεραγωγούς για ιδανικό αερισμό του κεφαλιού. Η υψηλή ποιότητα του STR TRON, σε σχέση με την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του εντυπωσιάζει και το καθιστά την ιδανική και αξιόπιστη επιλογή για τις ζεστές ημέρες!


     

    STR MISANO

    Το Misano είναι το νέο σπαστό κράνος της STR με την εσωτερική φιμέ αντηλιακή ζελατίνα. Κατασκευάζεται από Polycarbonate με ειδική επίστρωση Anti-UV βερνικιού για προστασία του χρώματος από τις ακτίνες του ηλίου. Εξωτερικά, οι αεραγωγοί που είναι τοποθετημένοι σε όλα τα κράνη της STR δημιουργούν ένα σύστημα αερισμού που προσφέρει στον αναβάτη άνεση και οδηγική απόλαυση, ενώ εσωτερικά φέρουν υποαλλεργικά, αντιβακτηριδιακά και πλενόμμενα μαξιλαράκια.


     

    STR Αδιάβροχο Fluo

    Το αδιάβροχο της STR θα σε προστατέψει αποτελεσματικά από τον αέρα και τη βροχή, αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Μπορείς να το έχεις μαζί σου και σε άλλες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία ή ποδηλασία. Eίναι ελαφρύ και δεν πιάνει πολύ χώρο διπλωμένο για να μπορείς να το έχεις πάντα στο σακίδιό σου ή στην cargo τσέπη του μπουφάν σου. Το fluo χρώμα του βοηθά τους άλλους χρήστες του δρόμου να αντιληφθούν έγκαιρα την ύπαρξη του αναβάτη για μεγαλύτερη ασφάλεια σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας.


     

    ΒΑΛΙΤΣΑ STR 47

    Η STR-47 είναι μια τετραγωνισμένη κεντρική βαλίτσα σύγχρονης σχεδίασης με χωρητικότητα 47 λίτρα, που ταιριάζει ιδανικά σε μεγάλου κυβισμού adventure και sport touring μοτοσυκλέτες. Το μαύρο ματ χρώμα της ταιριάζει με όλα, ενώ η ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Θα χωρέσει με ευκολία δυο full face κράνη μεγάλου μεγέθους ακόμα κι αν αυτά έχουν περίεργους αεραγωγούς ή αεροτομές. Μέσα στην πόλη κάνει τη ζωή σου εύκολη, αφού μπορεί να φιλοξενήσει όλο τον εξοπλισμό σου σε μια σύντομη στάση για να μην κουβαλάς στο χέρι μπουφάν, κράνος και γάντια.


     

    STR BLACKBIKE SOFTSHELL

    Τo μπουφάν Blackbike είναι μια πολύ καλή επιλογή για όποιον αναβάτη επενδύει στην ασφάλεια του. Ραμμένo με υλικά Cordura, και εφοδιασμένo με εσωτερικά προσθαφαιρούμενα προστατευτικά στους ώμους, τους αγκώνες και την πλάτη δημιουργεί τον ιδανικό συνδυασμό για ολοκληρωμένη προστασία. Διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση εσωτερικά, που το καθιστά κατάλληλο για χρήση όλο το χρόνο. Διαθέτει εξωτερικές τσέπες καθώς και εσωτερικές εγγράφων και κινητού. Το Blackbike προσαρμόζεται στο σωματότυπο κάθε αναβάτη, καθώς είναι εξοπλισμένο με ιμάντες Velcro στη μέση, καθώς επίσης και με κουμπιά ρύθμισης στα μανίκια και στους καρπούς. Μια 4SEASON Value for Money επιλογή που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου.
     

    Για περισσότερες πληροφορίες:

    Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη

    Τηλ.: 2310 515557, 2310 517815

    www.motoway.gr

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)