SHAD

    Η SHAD ιδρύθηκε το 1973 στην Ισπανία, έκτοτε σχεδιάζει και κατασκευάζει κορυφαίας ποιότητας βαλίτσες και σέλλες για τις σημαντικότερες εταιρίες στην παγκόσμια βιομηχανία μοτοσικλετών. Η έδρα της SHAD βρίσκεται στη Βαρκελώνη, ενώ με τις συνεχείς καινοτομίες της βραβεύεται συνεχώς για το design και την αξιοπιστία των προϊόντων της, όπως με τα RED DOT design awards και τα German Design Awards. Οι νέες βαλίτσες αλουμινίου, SHAD Terra όπως και οι βαλίτσες της σειράς Expandable, με το καινοτόμο σύστημα αυξομείωσης της χωρητικότητας ήρθαν τα τελευταία χρόνια για να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία της Ισπανικής εταιρίας στο χώρο των αξεσουάρ μοτοσικλέτας. Στην Ελλάδα εισάγονται και διανέμονται από τη Motoway – Καμπράνης ΑΕ.

    Ας δούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς κεντρικές βαλίτσες της SHAD.

    SHAD SH33



    Πρακτικό Top Case από την εταιρεία Shad χωρητικότητας 33 λίτρων κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό για μεγαλύτερη αντοχή στην κρούση. Μια ασφαλής και πρακτική πρόταση για την αποθήκευση του κράνους και των προσωπικών αντικειμένων του αναβάτη. Διαθέτει διάφανους ανακλαστήρες και είναι 100% αδιάβροχο. Είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα και συνοδεύεται από 2 κλειδιά και τη unoversal βάση τοποθέτησης. Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 42 x 43 x 31εκ.


     

    SHAD SH39

    Η νέα SH39 έχει χωρητικότητα 39 λίτρα και διατίθεται µε βάση στήριξης και δώρο το καπάκι Carbon, δίνοντας ένα μοναδικό look στη μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας. Διαθέτει το καινοτόμο σύστημα κλειδώματος ασφαλείας της Shad, ώστε να κλειδώνει µε µια απλή κίνηση µε το χέρι χωρίς να χρειάζεται το κλειδί. Επίσης στην SH39 υπάρχει δυνατότητα προσθήκης πλάτης, φαναριού stop αλλά και αλλαγής χρώματος στο καπάκι.


     

    SHAD SH47

    Μοντέρνα, αεροδυναμική και ευέλικτη σχεδίαση, με μέγιστη αδιάβροχη προστασία, χάρη στο ειδικό περιμετρικό κλείσιμο. Ανοίγει, κλείνει και κλειδώνει με το ένα χέρι, έχει χωρητικότητα 6 kg, ενώ στο εσωτερικό της τοποθετούνται άνετα 2 full face κράνη. Διαθέτει πτυσσόμενο χερούλι μεταφοράς έχει ενσωματωμένους ανακλαστήρες φωτός και στην αρχική συσκευασία συμπεριλαμβάνεται η βάση τοποθέτησης. Στον extra εξοπλισμό, μπορείτε να βρείτε μαξιλαράκια πλάτης, εσωτερική τσάντα, επιπλέον χρωματικά καπάκια ή και φως φρένου. Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στη Βαρκελώνη.


     

    SHAD SH59X Expandable

    Με το Red Dot Design Award 2017, έχει βραβευθεί η εταιρεία Shad, παρουσιάζοντας την κορυφαία βαλίτσα eXpandable SH59X Adventure! Τι την κάνει ξεχωριστή; Η πατενταρισμένη μέθοδος αυξομείωσης των λίτρων! Με την ίδια βαλίτσα μπορείτε να κυκλοφορείτε μέσα στην πόλη για τις καθημερινές σας ανάγκες και με ένα απλό κλικ έχετε την ιδανική βαλίτσα με περισσότερο χώρο για μια 2ήμερη ή 7ήμερη εκδρομή! Ο όγκος της ρυθμίζεται εύκολα και γρήγορα στα 46, 52 ή 58 λίτρα ανάλογα με τις ανάγκες σας.


     

    SHAD Terra TR48

    Κεντρική βαλίτσα 48 λίτρων σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στη Βαρκελώνη, από υψηλής ποιότητας ενισχυμένο αλουμίνιο (hardened), που προσφέρει μέγιστη αντοχή και χαμηλό βάρος! Με Terra Lock System, για εύκολο άνοιγμα και απασφάλιση, προστασία από σκόνη και υγρασία και ένα μόνο κλειδί για όλες της βαλίτσες της μηχανής! Διαθέτει ειδική πτυσσόμενη λαβή, για εύκολη μεταφορά, διπλή τσιμούχα για μέγιστη αδιαβροχοποίηση, αντιολισθητικό πάτο και ειδικά σημεία για την πρόσδεση επιπλέον αποσκευών στο πάνω μέρος της κεντρικής βαλίτσας.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες:

    Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη

    Τηλ.: 2310 515557, 2310 517815

    www.motoway.gr

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)