Η LS2 κατασκευάζει πιστοποιημένα και ασφαλή κράνη τα οποία προσφέρουν στον αναβάτη σύγχρονες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία κράνη στον κόσμο.

    LS2

    Η LSαποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής κρανών, καθώς και προστατευτικής ένδυσης και γαντιών για αναβάτες παγκοσμίως.

    Η τεχνογνωσία κατασκευής προστατευτικού εξοπλισμού τα τελευταία 5 χρόνια περνάει και στα είδη ένδυσης. Η δέσμευση της LSγια παροχή προϊόντων υψηλής προστασίας στον αναβάτη,  της έδωσε την αφορμή για να προχωρήσει πέρα από τα κράνη και να ασχοληθεί με την κατασκευή εξοπλισμού, κατάλληλα προσαρμοσμένου στις ανάγκες των μοτοσικλετιστών. Από σπορ τουρισμό και περιπέτεια μέχρι αστικές μετακινήσεις, μια ειδικά σχεδιασμένη γκάμα προϊόντων της LSσε παντελόνιατζάκετ και γάντια προσφέρουν στον αναβάτη ασφάλεια συνδυάζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα και το design. Για υψηλή προστασία σε κάθε είδους διαδρομή.

    Έχει επενδύσει τεράστια ποσά στην έρευνα και την εξέλιξη, κάτι που τεκμηριώνεται από τα τεράστια τεχνολογικά άλματα που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. Η διαδικασία αυτή ωθεί την LS2 να προχωρήσει γρηγορότερα από τους άλλους και να έχει περισσότερους που να την ακολουθούν. Με σταθερές κινήσεις, πατάει γερά στο έδαφος ώστε να αποτελεί σημείο αναφοράς.

    Η LS2 καθοδηγείται από το πάθος. Τεχνικοί, μηχανικοί και σχεδιαστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλα τα κράνη της. Βασικός στόχος και σκοπός της εταιρείας είναι οι πελάτες της. Έτσι, λειτουργεί σε όλο τον κόσμο και η παρουσία της είναι παγκόσμια. Όπου υπάρχουν πελάτες η LS2 είναι εκεί για να τους δώσει αυτό που χρειάζονται. Και όλο αυτό είναι ένα ταξίδι που συνεχίζεται, από τη κατασκευή στην ποιότητα κι από την ποιότητα στην επιτυχία. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης και πράξης της LS2.

    Η LSέχει καταφέρει να αναπτύξει νέες τεχνολογίες. Κάθε κράνος LS2, κατασκευασμένο είτε αναφερόμαστε σε Fiberglass, είτε σε composite ή σε polycarbonate αποτελείται από 3 βασικά μέρη, το εξωτερικό κέλυφος, το υψηλής απορροφητικότητας EPS εσωτερικό και τα διάφορα αξεσουάρ όπως άνετες επενδύσεις, τρόπους κουμπώματος, ζελατίνες και αεραγωγούς.

    Οι τρεις κύριες μέθοδοι παραγωγής είναι οι ακόλουθες:
    Polycarbonate 
    το οποίο χρησιμοποιείται το σε συνδυασμό με ένα μίγμα από υλικά ABS, και μια μοναδική διαδικασία που υιοθετήθηκε από τους ερευνητές της LS2 η οποία ονομάστηκε HPTT (High Pressure Thermoplastic Technology Resin). 
    Composite σε συνδυασμό με πολυμερή ρητίνη που παρέχουν υψηλή αντοχή στην τριβή και μεγάλη αντοχή σε περίπτωση πρόσκρουσης ώστε να μην αλλοιωθεί το κέλυφος.
    Carbon Fiber πολλαπλών στρώσεων τα οποία επίσης είναι συνδυασμένα με πολυμερή ρητίνη. Η διαδικασία συμπεριλαμβάνει ένα τρόπο επεξεργασίας που τα καλούπια πρέπει να αντέχουν θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 120C.

    Σχετικά με το Carbon Fiber, είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται εκτενώς στην αεροναυπηγική και φυσικά στον απαιτητικό κόσμο της Formula 1 και του Moto GP. Έχει φοβερή δύναμη και είναι εξαιρετικά ελαφρύ. 4 χρόνια έρευνας και επένδυσης είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία του πρώτου carbon κράνους της LSμε διπλή ζελατίνα.

    Αφού βγει από το καλούπι το κέλυφος τσεκάρεται από ειδικούς ώστε να ξεπερνά όλους τους τεχνικούς ελέγχους. Κατόπιν ψεκάζονται πολλά στρώματα βαφής και στην συνέχεια τοποθετούνται τα γραφικά. Έπειτα περνιέται από ειδική βαφή για προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία, μια διαδικασία η οποία προσφέρει ένα ξεχωριστό τελείωμα στο κάθε κράνος.

    Η τελική συναρμολόγηση γίνεται από τεχνικό ο οποίος ακολουθώντας αυστηρά διαδικαστικά πρότυπα, τοποθετεί το εσωτερικό προστατευτικό του κέλυφους, το λουρί δεσίματος και τον μηχανισμό της ζελατίνας. Τέλος την επένδυση και τις οδηγίες χρήσης. Κάθε κράνος πριν μπει στο κουτί του για αποστολή περνάει ένα τελευταίο ποιοτικό έλεγχο.

    Η LSσέβεται απόλυτα το κάθε πελάτη ξεχωριστά και φροντίζει ώστε κάθε προϊόν της να παρουσιάζει ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα. Ένας συγκεκριμένος αριθμός κρανών δεν πωλούνται ποτέ αφού η LSτεστάρει όλα τα μοντέλα στο ιδιόκτητο εργαστήριο ελέγχων της. Κάθε κράνος τσεκάρεται στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια στο έπακρο. Επίσης βεβαιώνει το κάθε μοντέλο ώστε να συναντά ή να ξεπερνά τις προδιαγραφές ασφαλείας που επιβάλλονται σε κάθε χώρα αποστολής. Αυτό μπορεί να είναι οι προδιαγραφές ECE, DOT ,BSI ή Snell. Αμέτρητα τεστ λαμβάνουν χώρα στο κέλυφος και στο εσωτερικό του κέλυφους αναφορικά με την απορροφητικότητα πρόσκρουσης. Επίσης πολλά τεστ αφορούν την εφαρμογή του κράνους αφού πολλοί οίκοι αξιολόγησης είναι κάτι που το λαβαίνουν υπόψιν τους όπως για παράδειγμα ο οργανισμός SHARP στην Αγγλία.

    Η εταιρεία LS2 διαθέτει ένα μεγάλο και επιλεγμένο δίκτυο αντιπροσώπων στην Ελλάδα για κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Διαθέτει τεράστιο στοκ ενώ προμηθεύεται συνεχώς με νέα προϊόντα ώστε να υπάρχει πάντα το απαιτούμενο απόθεμα ακόμα και για πολύ μεγάλες παραγγελίες. Μάλιστα πρόσφατα εξόπλισε την ελληνική αστυνομία με περισσότερα από 5000 κράνη LSValiant, κάτι που φανερώνει τη δυναμική που έχει σαν εταιρεία.



     LS2 Thunder




    Tο απόλυτο κράνος της LS2 με κέλυφος από Carbon. Συναισθήματα συνυφασμένα σε ίνες. Ελαφρύ, με αεροδυναμική αντίσταση και μόνωση για κατάλληλη για αγώνες. Οι άνθρωποι της LS2 προσπάθησαν να κατασκευάσουν ένα κράνος απόλυτα ασφαλές με κέλυφος εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα , τριών μεγεθών, με πολλαπλούς αεραγωγούς στην επιφάνεια του και εισαγωγές αέρα. Διαθέτει κούμπωμα D ring και αποτελεί την κορυφαία πρόταση της LS2. Αναμένεται άμεσα το επόμενο διάστημα στη χώρα μας.
     



    LS2 Explorer


    Το LS2 Explorer ενσωματώνει σύγχρονη τεχνολογία που περιλαμβάνει Full carbon κέλυφος τριών μεγεθών, ζελατίνα pinlock Max ready, με σύστημα 3d που διορθώνει τυχόν διαθλάσεις και μεγάλη αντοχή στην πρόσκρουση, και πλήρως αφαιρούμενη επένδυση διαπνέουσα. Κορυφαία πρόταση για τους αναβάτες που θέλουν ένα κράνος τόσο για ΜΧ χρήση, όσο και για μέσα στην πόλη. Αναμένεται άμεσα το επόμενο διάστημα στη χώρα μας.

     

      LS2 Vector



    Ένα τεχνολογικά προηγμένο κράνος μοτοσυκλέτας, το νέο Vector προσφέρει τεχνολογία και χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα κράνη στον κόσμο. Το κέλυφος του είναι κατασκευασµένο από υψηλής απόδοσης Fiberglass Composite. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό. Είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένο και σταθερό ακόµα και σε συνθήκες που επικρατούν δυνατοί άνεµοι. Οι ζελατίνες της LS2 είναι κατασκευασµένες µε ένα σύστηµα 3D που διορθώνει τυχόν διαθλάσεις. Είναι φτιαγµένες από υψηλής ποιότητας polycarbonate, µε µεγάλη αντοχή στην πρόσκρουση, δεν παρουσιάζουν παραµορφώσεις και προσφέρουν την µέγιστη διαύγεια. Τα κράνη της LS2 παρουσιάζουν το σύστηµα Dynamic Flow δια µέσου των αεραγωγών. Πρόκειται για πλήρως ρυθµιζόµενες εισαγωγές αέρα οι οποίες σε συνδυασµό µε την πίσω αεροτοµή δηµιουργούν µια σταθερή, ελαφριά ροή του αέρα που βοηθά να κρατάει τον αναβάτη δροσερό και άνετο.

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)