BERING GORANE

Όταν θέλεις casual εμφάνιση, αλλά δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις στην ασφάλεια, ένα τζιν παντελόνι μοτοσυκλέτας είναι η καλύτερη λύση και εμείς δοκιμάζουμε το Gorane της Bering.


Αρχική τιμή: 180 ευρώ
Νέα τιμή: 90 ευρώ
 

Για πάνω από μισό αιώνα η Γαλλική Bering κατασκευάζει προστατευτικό εξοπλισμό φροντίζοντας για την ασφάλεια των αναβατών σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα μια θυγατρική της κατασκευάζει προστατευτικά ρούχα για ναυτικούς τα οποία καλούνται να αντεπεξέλθουν σε νερό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, στοιχεία που μπορεί να συναντήσει κάθε αναβάτης. Η τεχνογνωσία αυτή περνά και στα προϊόντα της Bering, τα οποία φημίζονται για την αποτελεσματικότητά τους και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Στον κατάλογο της εταιρείας υπάρχουν παντελόνια, μπουφάν και μπότες για πιο casual εμφάνιση, τα οποία όμως ακολουθούν τα υψηλά στάνταρ προστασίας που θέτει η Bering. Εμείς παραλάβαμε από το κατάστημα Spiliotis, ένα από τα κορυφαία τζίν της Γαλλικής εταιρείας, το Gorane.

`Ανεση – Πρακτικότητα

Αν δεν σου πουν ότι πρόκειται για τζιν μοτοσυκλέτας, δεν θα το καταλάβεις από την εμφάνισή του, αφού δεν ξεχωρίζει από ένα συμβατικό τζιν παντελόνι. Μόλις το πιάσεις στα χέρια σου αντιλαμβάνεσαι την υψηλή ποιότητα με τις ραφές να είναι εξαιρετικές και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο ρούχο θα σε συνοδεύει για πολλά χρόνια. Είναι κατασκευασμένο από ύφασμα Denim 4D που διακρίνεται από κορυφαία αντοχή στην τριβή χωρίς να θυσιάζει την ελαστικότητα και την άνεση. Το συγκεκριμένο τζιν είναι σε στενή γραμμή και δεν αποκλείεται να χρειαστείς μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που φοράς συνήθως, οπότε έχε το κατά νου αν κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία και δεν υπάρχει δυνατότητα να το δοκιμάσεις. Στο εσωτερικό υπάρχει βαμβακερή επένδυση για καλύτερη αίσθηση στην επαφή με το δέρμα και βελτιωμένη άνεση. Πρόκειται για ένα αρκετά χοντρό τζιν που θα κρατήσει ζεστά ως ένα βαθμό τα πόδια τον χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι μπορεί να σε ζεστάνει αρκετά. Το Gorane διαθέτει συνολικά 5 τσέπες, 3 στο εμπρός και 2 στο πίσω μέρος.

 

Προστασία

Όπως είπαμε έχουμε να κάνουμε με ένα τζιν κατάλληλο για μοτοσυκλέτα οπότε τα πιστοποιημένα προστατευτικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Μάλιστα δεν έχει μόνο στα γόνατα, αλλά και στους γοφούς. Αυτά είναι εξαιρετικά λεπτά και εύκαμπτα και δεν γίνονται αντιληπτά κατά την οδήγηση. Φυσικά, το καθένα έχει την υποδοχή του και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν για να πλυθεί το παντελόνι. Το ύψος των προστατευτικών στα γόνατα μπορεί να ρυθμιστεί σε δυο θέσεις, ώστε να καλύπτει κάθε σωματότυπο. Στο κάτω μέρος υπάρχουν επίσης αφαιρούμενοι ελαστικοί ιμάντες που μπορείς να περάσεις κάτω από τη μπότα σου για να μη σηκώνονται τα μπατζάκια.

Η άποψή μας

Το Gorane θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Είναι ένα άνετο και αποτελεσματικό τζιν που θα σε συντροφεύει στις καθημερινές σου μετακινήσεις, ενώ παρέχει υψηλά επίπεδα προστασίας, χωρίς η εμφάνισή του να προδίδει ότι πρόκειται για ένα παντελόνι μοτοσυκλέτας.

 

Διαθέσιμο από τη Spiliotis
Θηβών 133, Περιστέρι
www.spiliotis.gr
Τηλ.: 210-5777906, 210-5763427

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)