NZI COMBI 2 DUO FLYDECK

    H ΝΖΙ δραστηριοποιείται στην κατασκευή προστατευτικού εξοπλισμού αναβατών τα τελευταία 46 έτη. Από το πρώτο fiberglass κράνος που κατασκευάστηκε το 1972 από τον ιδρυτή της, έως και σήμερα, περισσότερα από 11 εκατομμύρια κράνη έχουν περάσει την πόρτα της παραγωγής στη Μούρθια της Ισπανίας και έχουν διανεμηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρία είχε πάντα ενεργή συμμετοχή σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, όπως στα MotoGP, χορηγώντας παγκόσμιους πρωταθλητές, όπως ο Αlex Crivillé, ο Jorge Martinez "Aspar", ο Alvaro Bautista ή ο Jorge Lorenzo. Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες καινοτομίας και έρευνας, η NZI Helmets έχει αναπτύξει τη δική της τεχνολογία και νέα συστήματα παραγωγής για την κατασκευή προστατευτικών περιβλημάτων και επενδύσεων, εκτός από την εισαγωγή νέων υλικών και τη βελτιστοποίησή της, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη προστασία με το σωστό βάρος.

    Το εξωτερικό κέλυφος του Combi 2 Duo είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστική ρητίνη, ενώ και το μαλακότερο εσωτερικό κέλυφος, είναι κατασκευασμένο από διογκωμένο πολυστυρένιο και ειδικά σχεδιασμένο να απορροφά την ενέργεια που απαιτείται για να επιβραδύνει την κεφαλή σε αναμενόμενες συνθήκες σε περίπτωση κρούσης. Το Combi 2 Duo είναι εγκεκριμένοo  με την οδηγία ECE / UN R22.05. Αυτός είναι ο ευρωπαϊκός κανόνας ασφαλείας για κράνη μοτοσικλετών.




    Τα Flip up κράνη διακρίνονται για την ευκολία στη χρήση, καθώς πολλές φορές δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε ολόκληρο το κράνος όταν κάνετε σύντομές στάσεις ή όταν θέλετε να πάρετε περισσότερο αέρα από το συνηθισμένο. Το προστατευτικό τμήμα του σαγονιού μπορεί να ανοίξει προς τα πάνω, όταν πιέσετε το ειδικό μηχανισμό που βρίσκεται μπροστά από το σαγόνι.  Την χρηστικότητα αυξάνει και το μικρομετρικό κούμπωμα ταχείας απελευθέρωσης με τον ρυθμιζόμενο ιμάντα.

    Η εσωτερική ζελατίνα ηλίου, εκτός από την προστασία από τον ήλιο και τον αέρα, όταν αποφασίσετε να έχετε το κράνος ανοιχτό, βοηθάει στο να μένετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Κατεβαίνει πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού και δεν προεξέχει για καλύτερη αεροδυναμική. Οι εισαγωγές αέρα που βρίσκονται στο μπροστά και επάνω μέρος του κράνους, αφήνουν τον αέρα να ρέει ελεύθερα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει εξαεριστήρας που διευκολύνει την απαγωγή του ζεστού αέρα μέσα από τον κράνος. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι του NZI εκτός από το γεγονός ότι είναι αντι-αλλεργικοί και αντι-βακτηριακοί, μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν με νερό και ουδέτερο σαπούνι. Το NZI Combi 2 Duo διατίθεται σε μονόχρωμα σχέδια και στιλάτα γραφικά.
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)