Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας περνά και στο MT-09 αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το sport DNA του.

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας περνά και στο MT-09 αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το sport DNA του.

Ο LED προβολέας με τα φώτα ημέρας είναι το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του μπροστινού μέρους. Δυστυχώς το μικρό μέγεθος της μάσκας δεν επιτρέπει στην κόρνα να κρυφτεί πίσω της

Το πίσω φως LED προβάλλει φωτισμό σε σχήμα Y, ενώ η βάση πινακίδας και ο λασπωτήρας επανήλθαν κάτω από το φανάρι.

Στο κλασσικό μπλέ της Yamaha και στο ¨σκοτεινό μαύρο¨ προστέθηκε το νέο Storm Fluo συνδυάζοντας το ανθρακί με τις κόκκινες πινελιές

Εμφάνιση-ποιότητα

Το ΜΤ-09 εισήγαγε εξαρχής το μινιμαλιστικό ιαπωνικό στυλ ξεφεύγοντας από τις συντηρητικές γραμμές και τώρα πάει ένα βήμα παραπέρα. Η πρώτη εντύπωση είναι πως το νέο μοντέλο δείχνει πιο ¨μαζεμένο¨, τονίζοντας παράλληλα ακόμη περισσότερο τον έντονο χαρακτήρα του. Σε πρώτο πλάνο φυσικά βρίσκονται ο ολοκαίνουργιος LED προβολέας με τα φώτα ημέρας που αποτελεί πλέον και το σήμα κατατεθέν της σειράς, όπως και η έλλειψη πλαστικών που αφήνει εκτεθειμένα τα ολόμαυρα μηχανικά μέρη της μοτοσυκλέτας. Η Yamaha είναι σίγουρη για το φινίρισμα και την ποιότητα αυτών, αφού και το αιχμηρό πίσω μέρος το οποίο μοιάζει αρκετά με αυτό του προηγούμενου μοντέλου, υιοθετεί το νέο πιο γυμνό στυλ. Αλλαγές βέβαια έχουμε σε κάθε σημείο της μοτοσυκλέτας αφού εκτός από το νέο πλαίσιο που ξεχωρίζει άμεσα λόγω της απουσίας πλαστικών, συναντάμε ένα νέο, πιο μυώδες ρεζερβουάρ με ανασχεδιασμένους αεραγωγούς, νέες  ζάντες αλλά και μια  εξάτμιση που περνά σχεδόν απαρατήρητη, καθώς πλέον βρίσκεται στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας χωρίς να αλλοιώνει την εμφάνιση.


Τα χρώματα δεν θα μπορούσαν να μην ανανεωθούν και έτσι στο κλασσικό μπλέ της Yamaha και στο ¨σκοτεινό μαύρο¨ προστέθηκε το νέο Storm Fluo συνδυάζοντας το ανθρακί με τις κόκκινες πινελιές στις ζάντες και στα αυτοκόλλητα, δίνοντας έτσι μια πιο φρέσκια νότα που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του ΜΤ-09. Φυσικά τα αξεσουάρ δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού όπως σε όλα τα μοντέλα η Yamaha προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης για τη μοτοσυκλέτα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

  • Γιαννης

    Αγαπητέ κ Christo,εγώ θα πάρω το lx 300 της voge, γιατί θέλω χωματερή μηχανάκι με 21/18 τροχούς,τα μηχανάκια που αναφέρετε δεν έχουν σχάση με σοβαρό χώμα,Επίσης καλό είναι να γνωρίζεται ότι η loncin που φτιάχνει τα voge είναι από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εταιρείες στη κατασκευή μικρών κινητήρων και ηλεκτροπαραγωγών ζευγών.Επισης κατασκευάζει και μηχανάκια ευρωπαϊκών εταιριών.