To 500R είναι μία μοτοσυκλέτα που συνδυάζει τη street naked προσωπικότητα με τα street fighter χαρακτηριστικά και σε βοηθάει να κατακτήσεις κάθε επόμενη διαδρομή.

Voge 500R

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

To 500R είναι μία μοτοσυκλέτα που συνδυάζει τη street naked προσωπικότητα με τα street fighter χαρακτηριστικά. Φτιαγμένη για το όριο Α2 διπλώματος προσφέρει επιδόσεις και σπορ συμπεριφορά. Το 500R έχει εμφάνιση που εντυπωσιάζει, αποτελώντας μια δυναμική πρόταση από τον κόσμο των street fighters. Διαθέτει Full LED φωτισμό, εξαιρετικά σε απόδοση και οικονομία. Για την πληροφόρηση του αναβάτη έχει επιστρατευτεί μια οθόνη LCD με πλήρεις ενδείξεις, ενώ μια θύρα USB στο κάτω μέρος της φροντίζει για τη φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.

Το Voge 500R χρησιμοποιεί υγρόψυκτο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 500 κυβικών με απόδοση 46 ίππους και 42,5Nm ροπής, κάτι που σημαίνει ότι είναι κατάλληλος και για αναβάτες με Α2 δίπλωμα. Το πλαίσιο του είναι υψηλής αντοχής κατασκευασμένο με ρομποτική τεχνολογία, ενώ το ψαλίδι είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο ψυχρής διαμόρφωσης του μετάλλου, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη αντοχή και ακαμψία. To δικάναλο ABS της Bosch συνεργάζεται με δαγκάνες της Nissin με δύο δισκόφρενα μαργαρίτα 320mm εμπρός και δισκόφρενο μαργαρίτα 240mm πίσω. Στον τομέα των αναρτήσεων εξοπλίζεται με προϊόντα της Kayaba (KYB) με ανεστραμμένο πιρούνι 41mm και μονό αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα.

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών και τυλίγονται από ελαστικά με διαστάσεις 120/70 μπροστά και 160/60 πίσω. Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Pirelli Angel, διπλής γόμας υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο (silica). Παρέχουν πολύ καλή πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες (στεγνές ή υγρές επιφάνειες) και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Με μεγάλη διάρκεια (αντοχή στη φθορά) με σταθερή και αξιόπιστη απόδοση μέχρι το τέλος της ζωής του. 
 
Η τιμή του Voge 500R είναι 5.895 ευρώ
 
 

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης