Η Voge επεκτείνει τη γκάμα της με ένα κλασικό μοντέλο με αρκετά ρετρό στοιχειά, κατάλληλο και για οδηγούς με Α2 δίπλωμα.

Voge 500AC

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η Voge έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά μας πριν μερικούς μήνες, φέρνοντας μια γκάμα 5 μοντέλων στα 300 και 500 κυβικά που καλύπτουν τις πιο επιτυχημένες κατηγορίες της αγοράς. Ωστόσο η εταιρεία αναπτύσσει κι άλλο τα προσφερόμενα μοντέλα της, με το νέο 500AC να αποτελεί ένα από αυτά.

Το νέο AC μοντέλο φέρει όντως τον γνωστό δικύλινδρο των 471 κ.εκ. και θυμίζει αρκετά… Hornet! Φυσικά πρόκειται για ένα στυλιστικά αναδιαμορφωμένο 500R, με διαφορετικό φωτιστικό σώμα εμπρός, διαφορετικό ρεζερβουάρ και σχήμα σέλας και ουράς και μια εντελώς διαφορετική εξάτμιση, σε μεταλλικό φινίρισμα.
 
Παρατηρώντας το λίγο καλύτερα, βλέπουμε ότι το ψαλίδι, οι αναρτήσεις και τα φρένα προέρχονται από το 500R. Πιο συγκεκριμένα έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών και μονό αμορτισέρ με μοχλικό και ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου. Διπλά δισκόφρενα μπροστά και δικάναλο ABS της Bosch. Το μεταξόνιο βρίσκεται στα 1450 χιλιοστά, το ύψος της σέλας είναι στα 795 χιλιοστά από το έδαφος και το συνολικό βάρος του μοντέλου μαζί με το ρεζερβουάρ 19 λίτρων, ανέρχεται στα 185 κιλά.

Αυτό που αλλάζει για το νέο 500AC είναι τα όργανα, καθώς η μοτοσυκλέτα αποκτά μια νέα οθόνη TFT που πιθανόν θα φέρει και δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone. Η μοτοσυκλέτα θα φέρει, ωστόσο, συμβατικό κεντρικό διακόπτη με κλειδί και όχι κάποια keyless λύση, διατηρώντας τα κλασικά στοιχεία.
 
Με όλες τις αρετές που η Voge υιοθέτησε εξαρχής, ανεβάζοντας τον πήχη στην ποιότητα κατασκευής και χρησιμοποιώντας επώνυμα περιφερειακά στις μοτοσυκλέτες της, η 500AC αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα, ανταγωνιζόμενο παρόμοιες προτάσεις, όπως το Benelli Leoncino.
 
 

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης