net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο πνεύμα της υπόλοιπης μοτοσικλέτας ο πίνακας οργάνων με τις ευδιάκριτες ενδείξεις.

Μίνιμαλ η ουρά του R nineT. Τα φλας είναι το πρώτο πράγμα που θα αλλάζαμε. Είπαμε, η μοτοσικλέτα είναι εξαιρετική βάση για customizing.

'Ανετη, στενή και πραγματικά χαμηλή η σέλα της γερμανικής μοτοσικλέτας.

'Ανεση / εργονομία: Το… φοράς και το ξεχνάς

Η σέλα του R nineT είναι άνετη, στενή και πραγματικά χαμηλή, στα 785 χλστ., και αναβάτης ύψους 1.70, όπως η αφεντιά μου, πατάει εύκολα όλο το πέλμα του ενός ποδιού κάτω. Αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση για το συνεπιβάτη, υπάρχει και comfort σέλα στον κατάλογο των αξεσουάρ, ενώ αν σας αρέσουν οι solo βόλτες, το υποπλαίσιο για τη σέλα του συνεπιβάτη αφαιρείται με μόλις 8 βίδες, και στη θέση της σέλας του δεύτερου ατόμου μπαίνει ένα πανέμορφο αλουμινένιο κάλυμμα σε στιλ café-racer, μετατρέποντας το R nineT σε μονόσελο. 

Μπορεί να ακούγεται ως κλισέ, αλλά πάνω στο R nineT χέρια και πόδια «πέφτουν» σε φυσικές γωνίες πάνω σε γκριπ και μαρσπιέ, δίνοντας άμεσα αίσθηση καλού ελέγχου, και ξεκούραστης θέσης οδήγησης στον αναβάτη. Το φαρδύ τιμόνι προσφέρει τις λαβές που χρειάζεσαι για να κουμαντάρεις τη μοτοσικλέτα, διευκολύνοντας τις αλλαγές κατεύθυνσης. Τα όργανα αποτελούνται από δυο κλασικού στιλ «ρολόγια», τα οποία φιλοξενούν τις ενδείξεις του κοντέρ και του στροφόμετρου. Στη μέση τους βρίσκεται μια ψηφιακή οθόνη που ενσωματώνεται δίχως παραφωνίες στο σύνολο, και παρέχει πληθώρα ενδείξεων στον αναβάτη. Ρολόι, ταχύτητα κιβωτίου, μερικοί χιλιομετρητές, απόσταση μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό, μέση ωριαία ταχύτητα, μέση κατανάλωση, απόσταση μέχρι το επόμενο service, κλπ. 

Τέλος, η BMW έχει ενσωματώσει πανέξυπνες λεπτομέρειες στο βασικό design του R nineT, ώστε να κάνει τη ζωή εύκολη στους απανταχού βελτιωτές. Λεπτομέρειες όπως το αφαιρούμενο υποπλαίσιο, ώστε να μπορείς να μετατρέψεις το δυο θέσεων R nineT σε αυστηρά μονόσελο, λεπτομέρειες όπως το σύστημα των ηλεκτρικών, που μπορεί να δεχθεί εύκολα διαφορετικούς προβολείς, φλας, κ.α.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ