net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Mια από τις πιο διασκεδαστικές ever μοτοσικλέτες με boxer κινητήρα, που σε γεμίζει εμπιστοσύνη με τις δυνατότητες της, αλλά και σκέψεις με το πώς να περάσεις τη μέρα σου.

Πλαίσιο και αναρτήσεις συνηγορούν στο άριστο κράτημα του R nineT, κράτημα που λάμπει ακόμη και στους ελληνικούς δρόμους.

Παιχνίδια στο χώμα με το R nineT; Γιατί όχι!

Οδηγώντας: Δεν λέει όχι σε τίποτα

Κάθεσαι στη λεπτή σέλα, πατάς κάτω εύκολα, και τα χειριστήρια έρχονται φυσικά σε κράτημα / πάτημα. Οι διακόπτες είναι οι γνωστοί εργονομικοί της BMW. Ρυθμίζεις τις μανέτες, εύκολα, σε όποια από τις 4 θέσεις σε βολεύει. Γυρίζεις το κλειδί στο διακόπτη, και μετά τους διαγνωστικούς ελέγχους πιέζεις τη μίζα. Κλασικός boxer ήχος γεμίζει την ατμόσφαιρα. Έτοιμος για βόλτα. Και τι βόλτα! Καβάλα σε μια από τις πιο διασκεδαστικές ever μοτοσικλέτες με boxer κινητήρα, που σε γεμίζει εμπιστοσύνη με τις δυνατότητες της, αλλά και σκέψεις με το πώς να περάσεις τη μέρα σου. Δουλειά; Ναι, αλλά… μήπως να έκανες μια παράκαμψη πρώτα, να ανέβεις λίγο από Πεντέλη; Μήπως μια Πάρνηθα; Να περάσεις από βασιλικά κτήματα, και να γυρίσεις από Αφίδνες πίσω, έχοντας κάνει μια απολαυστική βόλτα μέσα στο δάσος; Πλαίσιο και αναρτήσεις συνηγορούν στο άριστο κράτημα του R nineT, κράτημα που λάμπει σε επαρχιακό, αριστεύει στην πόλη και στα κακά ελληνικά οδοστρώματα, ενώ η μοτοσικλέτα αποδεικνύεται βράχος στα πολλά. 

Μπορεί να μην αποτελεί την πιο ευέλικτη μοτοσικλέτα της κατηγορίας, από την άλλη όμως τα καταφέρνει άριστα παντού, ακόμα και στο μποτιλιάρισμα, δίχως να κουράζει αναβάτη και συνεπιβάτη. Τραβάει δυνατά από όλες τις στροφές, και συμπεριφέρεται το ίδιο καλά σε χαλαρές βόλτες, όσο και σβέλτες sport εξορμήσεις. Θα πάει ακόμα και σε χώμα, διασκεδάζοντας σας με ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις, και αίσθηση άριστου ελέγχου. Γενικά, το R nineT εντυπωσιάζει ευχάριστα παντού, και σε βάζει σε πειρασμό να… διασκεδάσεις, καθώς ο χαρακτήρας του αποτελεί το αντίθετο της συνηθισμένης σήμερα απόλυτης εξειδίκευσης! Πιστεύεις πως μπορεί να κάνει τα πάντα, και εύκολα βρίσκεσαι να δοκιμάζεις πράγματα που δεν θα σκεφτόσουν καν να επιχειρήσεις με μια πιο στοχευμένη κατασκευή. Χώμα; Παιχνίδι; Σουζάκια; Πλαγιολισθήσεις; Αλματάκια; Κοντρίτσες; Καταλήγεις να οδηγείς λες και βρίσκεσαι πάνω σε καλό παλιό… εντουράκι / σκραμπλεράκι / ακόμα και παπάκι, ένα δίτροχο που τα κάνει όλα, δίχως συστολές, αναστολές, φόβους και ανασφάλειες. 'Ασφαλτος, χώμα, καλντερίμι, πέτρα, επαρχιακός, πόλη κι εθνική, εσένα το ίδιο σου κάνει. Βόλτα να ‘ναι, κι όπου / όπως να ‘ναι. Μια μοτοσικλέτα που αντί να σε καλουπώνει, σου παρέχει την απόλυτη ελευθερία για το «πώς» και για το «που» θα κινηθείς. Είναι δυνατόν να μην την αγαπήσεις μετά από αυτό; 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ