Οι εμπρός προβολείς δεν είναι LED, αλλά η απόδοσή τους τη νύχτα είναι πολύ καλή.

LED φλας και πίσω φωτιστικό σώμα.

Η σιλουέτα της Tiger είναι επιβλητική όπως αρμόζει σε κάθε adventure μοτοσυκλέτα.

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Η Tiger 800 ήταν και παραμένει ένα άμεσα αναγνωρίσιμο μοντέλο και η σχεδίασή του δέχθηκε αλλαγές που στόχο είχαν να δώσουν μια ακόμα πιο premium αύρα. Ο όγκος της μοτοσυκλέτας δεν είναι αμελητέος και αυτό είναι κάτι που επιθυμούν πολλοί αγοραστές on –off μοτοσυκλετών. Η εμφάνισή της αποπνέει έντονη δυναμικότητα χάρη στα επανασχεδιασμένα πλαϊνά καλύμματα του ρεζερβουάρ και τα πλαστικά προστατευτικά του ψυγείου, τα οποία έχουν αποκτήσει έντονες και επιθετικές ακμές. 




Τα φλας, το πίσω φωτιστικό σώμα και τα φώτα ημέρας, ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και είναι τεχνολογίας LED, ενώ οι χούφτες, τα κάγκελα και η αλουμινένια ποδιά του κινητήρα εκτός από προστασία, προσφέρουν και πόντους στην περιπετειώδη εμφάνιση του Tiger. Στον τομέα της ποιότητας, τα υψηλά στάνταρ που είχαν θέσει οι προηγούμενες γενιές παραμένουν και μάλιστα ενισχύονται, αφού παρατηρώντας τη μοτοσυκλέτα καταλαβαίνεις εύκολα το πόση προσοχή έχει δοθεί στην λεπτομέρεια. Τα υλικά που έχουν επιλεγεί είναι από το πάνω ράφι και δείχνουν ότι μπορούν να αντέξουν τις κακουχίες και το πέρασμα του χρόνου, η συναρμογή των επιμέρους κομματιών είναι εξαιρετική, ενώ καλώδια, σωληνάκια και φίσες είναι όμορφα τακτοποιημένα και κρυμμένα. Εκτός από το πράσινο ματ που είχαμε στη διάθεσή μας, η Tiger 800 XCx είναι διαθέσιμη σε μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Γιώργος

    Είμαστε με τα καλά μας ρε παιδιά..; Ας πούμε ότι το μηχανάκι είναι τέλειο.. 13.500 για 800 κυβικά;; Έχουμε ξεφύγει τελείως.. Στο κάτω κάτω της γραφής δίνεις 1.500 παραπάνω και παίρνεις το Africa Twin.. (και πάλι τραγικό..)

      4