Οι τροχοί των 16 ιντσών αποτελούν το σημαντικότερο ατού του SH  όσον αφορά τη δυναμική οδική συμπεριφορά του. Ο δίσκος των 240 χιλιοστών συνεργάζεται με δαγκάνα 3 εμβόλων και προσφέρει ασφαλείς επιβρα

Οι τροχοί των 16 ιντσών αποτελούν το σημαντικότερο ατού του SH όσον αφορά τη δυναμική οδική συμπεριφορά του. Ο δίσκος των 240 χιλιοστών συνεργάζεται με δαγκάνα 3 εμβόλων και προσφέρει ασφαλείς επιβραδύνσεις σε όλες τις συνθήκες.

    Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα

    Πλαίσιο: Με στόχο την αύξηση των χώρων

    Το νέο ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο τύπου ραχοκοκκαλιάς εκτός από αυξημένη ακαμψία, προσφέρει βελτιωμένο αποθηκευτικό χώρο και μεγαλύτερη άνεση. Αυτό επετεύχθη με τη μεταφορά του ρεζερβουάρ 7 λίτρων κάτω από το πάτωμα, γεγονός που εξοικονόμησε πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο 10 λίτρων κάτω από τη σέλα. Παράλληλα, το μακρύτερο κατά 10 χιλιοστά μεταξόνιο στα 1.350χιλ. μαζί με τις βελτιστοποιημένες γωνίες έδρασης του κινητήρα και της πίσω ανάρτησης, οδηγούν σε καλύτερο φιλτράρισμα των ανωμαλιών του οδοστρώματος αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα άνεσης. Το πακέτο των αναρτήσεων απαρτίζουν ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 33 χιλιοστών με διαδρομή 89 χιλιοστά, καθώς και δύο αμορτισέρ με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης σε 5 ξεχωριστές θέσεις και διαδρομή 83 χιλιοστών. Οι δίσκοι είναι ίδιας διαμέτρου 240 χιλιοστών και στους δύο τροχούς και συνεργάζονται με δαγκάνα 3 εμβόλων μπροστά και 2 εμβόλων πίσω, ενώ το δικάναλο ABS προσφέρει ασφαλείς επιβραδύνσεις σε όλες τις συνθήκες. Οι ελαφριές αλουμινένιες ζάντες των 16 ιντσών τυλίγονται από τα tubeless ελαστικά City Grip της Michelin, με διαστάσεις 100/80-16 μπροστά και 120/80-16 πίσω.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!