• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Honda SH150 είναι υποψήφιο για Best Commuter 2021.

Honda SH 150i

Honda SH 150i

Honda SH 150i

Honda SH150: Υποψήφιο για Best Commuter 2021

 

Δυνατότερος κινητήρα αλλά με μικρότερη κατανάλωση, μεγαλύτερες αποθηκευτικές δυνατότητες και πλούσιος εξοπλισμός για το νέο Honda SH 150i που προσθέτει τόνους ευχρηστίας σε κάθε χιλιόμετρο της καθημερινότητας σου.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Μάθε για το νέο κράνος της Nolan N70-2Χ / Ν70-2GT

HONDA: sh350i διαχρονική αξία σε άλλο επίπεδο

Τιμή:
 • Βασική έκδοση: 3.950 ευρώ
 • Smart Top Box: 4.250 ευρώ
 • Accessories Pack: 4.590 ευρώ

+: κατανάλωση, αποθηκευτικός χώρος, φρένα, κινητήρας, ευχρηστία
-: απουσία αποθηκευτικού χώρου άμεσης πρόσβασης στην ποδιά
 

Το SH 150i αποτελεί ένα πολυαγαπημένο scooter με αρκετές πωλήσεις στην κατηγορία του. Για το 2020 η Honda προχώρησε στην ανανέωση του με σκοπό να προσφέρει μεγαλύτερες δόσεις πολυχρηστικότητας στην καθημερινότητα των αναβατών. Έτσι έχουμε νέα μοντέρνα και κομψή σχεδίαση και επανασχεδιασμένο πλαίσιο το οποίο φέρνει πάνω από 50% μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης. Παράλληλα με το νέο κινητήρα πετυχαίνει μεγαλύτερη οικονομία ενώ περνάει και στην Euro 5 εποχή. Ο πλήρης εκσυγχρονισμός επετεύχθη με ένα πλούσιο εξοπλισμού που περιλαμβάνει νέα LCD οθόνη και προσθήκη Honda Selectable Torque Control (HSTC) για πιο ασφαλή οδήγηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • Χρήστος

  Θα πρέπει να αναφερθεί πιστεύω στην κριτική σας ότι τα πλαστικά είναι μέτριας ποιότητας καθότι τρίζουν ιδιαίτερα στην περιοχή του τιμονιού όταν το μηχανάκι είναι στο διπλό stand λόγω των πολλών κραδασμών του κινητήρα. Καμιά φορά τρίζουν και οι μανέτες των φρένων σε λακούβες εν κινήση. Αυτά τα λέω ως κάτοχος και χρήστης του sh150 2020, αλλά τα γνωρίζουν και στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Αφού το αγοράσεις, πας μετά στο συνεργείο για να το ξηλώσουν και να τοποθετήσουν ταινίες σε πλαστικά και μανέτες φρένων. Όποιος το ψάξει θα δει εάν έχω δίκιο

   
 • Αντικειμενικός τρελός

  από τα καλύτερα σκούτερ στον Πλανητη!! Έχω στην κατοχή μου το sh 150 του 2002 κ ένα του 2008.. με πάνω από 130 χιλ χιλιόμετρα στο ένα κ 115 χιλ στο άλλο!!! Όποτε τα λόγια είναι περιττά για το αν είναι ακριβα!!!! Φθηνά είναι για αυτό που προσφέρουν!!! Ότι πληρώνεις θα πάρεις .. τα αλλά είναι ημίμετρα για να λες ότι πήρες κάτι το ίδιο αλλά φθηνότερα .. λάθος!!! Δεν έχει καμία σχέση σε αξιοπιστία ,στρίψιμο , ήχος κινητήρα βελουδο... άμεση απόκριση, φρένα,γκάζι , !! Δεν υπάρχει αντίπαλος παιδια.. & το σημαντικότερο;;χαμηλή κατανάλωση κ Τεράστια αξία μεταπώλησης!!! Όποτε πιο είναι ακριβό;; κ πιο πετάς τα λεφτά σου;;; Μόνο Honda!!sh 150 κ τα μυαλά στα κάγκελα! Ούτε διαφήμιση να έκανα!!! Αλλά λεωτην αλήθεια .. τα οδηγώ 18 χρόνια!!

    10
 • ορθολογιστής

  Απορώ πως δεν αναφέρεται πουθενά στα αρνητικά η τιμή του. Στα ίδια λεφτά παίρνεις 300άρι.

    15