Wheel City - Ελαστικά Bridgestone

    Η Ιαπωνική Bridgestone μετρά 90 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ελαστικών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, αφού ιδρύθηκε το 1931 από τον Σοτζίρο Ισιμπάσι. Το επώνυμο του ιδρυτή σημαίνει “πέτρινο γεφύρι” στα ιαπωνικά και η επωνυμία Bridgestone προέρχεται από μετάφραση στα αγγλικά.

    Η εταιρεία συμμετέχει ενεργά σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού και η τεχνογνωσία των αγωνιστικών ομάδων συμβάλει στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ελαστικών που προορίζονται για πολιτική χρήση. Το 2002 μπήκε στο κορυφαίο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών, τα MotoGP, ενώ από το 2009 μέχρι το 2015 ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του πρωταθλήματος και έφτασε τις 100 νίκες στα MotoGP το 2012. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Valentino Rossi ήταν σύμβουλος της Bridgestone και κέρδισε μαζί της δυο τίτλους, το 2008 και το 2009.

    Το Wheel City διαθέτει όλα τα τελευταία ελαστικά της Bridgestone. Δείτε τα με ένα κλικ εδώ.




    Τη χρονιά που μας πέρασε η Bridgestone ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών παγκοσμίως και διαθέτει 181 μονάδες παραγωγής σε 24 χώρες.

    Η γκάμα της περιλαμβάνει:

    • Αγωνιστικά ελαστικά, που ενσωματώνουν τελευταίες τεχνολογίες με στόχο το απόλυτο κράτημα και τη κορυφαία συμπεριφορά στην πίστα.
    • Ελαστικά δρόμου για σπορ οδήγηση, που στοχεύουν στην υψηλή πρόσφυση και την απόδοση στο βρεγμένο σε συνδυασμό με τη χαμηλή φθορά.
    • Ελαστικά για τουριστική χρήση, που προσφέρουν ανώτερη απόδοση στο βρεγμένο, εμπνέουν εμπιστοσύνη στον αναβάτη στο στεγνό και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
    • Ελαστικά για scooter, που είναι ιδανικά για χρήση εντός πόλη όλο τον χρόνο με μεγάλη αντοχή στη φθορά.
    • Adventure ελαστικά έτοιμα να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, ιδανικά για κάθε ταξίδι.
    • Εκτός δρόμου ελαστικά τελευταίας τεχνολογίας που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις οποιοδήποτε έδαφος.

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης