Βελτίωσε αξιόπιστα το scooter σου

Βελτίωσε αξιόπιστα το scooter σου

Αν θέλεις να βελτιώσεις αποτελεσματικά το scooter σου και να ανακαλύψεις τις πραγματικές δυνατότητες του δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την Piaggio Xanthoulis.

Βελτίωσε το scooter σου σε επιδόσεις και εμφάνιση.

Η Piaggio Xanthoulis παρέχει εξειδικευμένες βελτιώσεις στα δίκυκλα του ιταλικού οίκου σε όλους τους τομείς, αναβαθμίζοντας όλα τα μέρη του δικύκλου όπως ο κινητήρας, οι αναρτήσεις, τα φρένα και οι τροχοί. Επίσης αναλαμβάνει την εξατομίκευση του scooter σου με αισθητικές βελτιώσεις σύμφωνα πάντα με το προσωπικό σας γούστο. Η βελτίωση ενός scooter δεν είναι απλή υπόθεση, αφού απαιτεί τεχνογνωσία και σωστά προϊόντα, ώστε να αποφύγεις προβλήματα αξιοπιστίας και να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Αυτό ακριβώς προσφέρει η Piaggio Xanthoulis αναλαμβάνοντας μεγάλη γκάμα οχημάτων και προτείνοντας δοκιμασμένες λύσεις. Επίσης αναλαμβάνει την εξατομίκευση του scooter σου με αισθητικές βελτιώσεις σύμφωνα πάντα με το προσωπικό σου γούστο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πάνω από 150.000 κωδικοί γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Όταν έρθει η ώρα της επισκευής ή του service, οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί με την πολύχρονη εμπειρία που παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, θα αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει το εργοστάσιο, ώστε να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που αναζητάτε. Εκεί θα βρείτε πάνω από 150.000 κωδικούς γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, καθώς και είδη ένδυσης του ιταλικού group που θα κάνουν πιο άνετες τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βελισσαρίου 54, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310-812580 2310-812662
e-mail: xanthoulis.piaggio@cosmotemail.gr

Facebook Page
www.xanthoulis.com

Διαβάστε ακόμα:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »