Νέος ανακαινισμένος χώρος για την Piaggio Ξανθούλης

Η Piaggio Ξανθούλης προχώρησε σε ανανέωση του καταστήματός της με στόχο να προσφέρει ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Piaggio στους πελάτες της.

Το όνομα της Ε. Ξανθούλης κ σια Ε.Ε. σίγουρα δεν θα σου είναι άγνωστο καθώς η εταιρεία λειτουργεί ως κάθετη μονάδα του group Piaggio παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης κι επισκευής μοτοσυκλετών, δίτροχων και τρίτροχων scooter των PIAGGIO, VESPA, GILERA, DERBI, APRILIA και SCARABEO. Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη είναι η πρώτη προτεραιότητα για την Piaggio Ξανθούλης και παρά τις δυσκολίες αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, με πνεύμα αισιοδοξίας και πολύ θετική ενέργεια προχώρησε σε εκτεταμένη ανακαίνιση του χώρου όπου στεγάζεται το συνεργείο και το τμήμα ανταλλακτικών.

Η ανακαίνιση αυτή βέβαια δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια του προσωπικού της εταιρείας και όλων όσων εργάστηκαν σκληρά σε αυτό το project. Επισκεφθείτε τις νέες εγκαταστάσεις για να βιώστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία Piaggio και να εξυπηρετηθείτε στον φιλόξενο χώρο. Στην Piaggio Ξανθούλης θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών του group Piaggio και πάνω από 150.000 κωδικούς για γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας. Και μην ξεχνάτε πως όταν έρθει η ώρα της επισκευής ή του service, οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί που παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια και έχουν πολύχρονη εμπειρία, θα φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει το εργοστάσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βελισσαρίου 54, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310-812580 2310-812662
e-mail: xanthoulis.piaggio@cosmotemail.gr

Facebook Page
www.xanthoulis.com

Διαβάστε ακόμα: