• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το πληρέστερο e-shop για ανταλλακτικά και αξεσουάρ Piaggio Group

Μέσα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ε. Ξανθούλης κ` Σια Ε.Ε. μπορείτε να προμηθευτείτε πιο εύκολα από ποτέ αξεσουάρ και ανταλλακτικά για κάθε μοντέλο του γκρουπ της Piaggio.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1967 από τον Κωνσταντίνο Ξανθούλη και συνεχίζει τη λειτουργία της έως σήμερα με την επωνυμία Ε. Ξανθούλης κ σια Ε.Ε. και διαχειριστή τον Ευάγγελο Ξανθούλη. Στόχος της είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συντήρησης κι επισκευής μοτοσυκλετών, δίτροχων και τρίτροχων scooter των PIAGGIO, VESPA, GILERA, DERBI, APRILIA και SCARABEO.

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας η εταιρεία διαθέτει νέο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε ανταλλακτικά και αξεσουάρ από την άνεση του σπιτιού σας, με επιλογές για περισσότερους από 100.000 κωδικούς προϊόντων.

Στο πλήρως ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας,  μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από ένα εύκολο και κατανοητό μενού, ώστε να κάνετε της αγορές σας γρήγορα και με ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα βρίσκονται μπροστά σας, προκειμένου να συγκρίνετε και να κάνετε εύκολα την επιλογή σας, ενώ το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα λύσει κάθε σας απορία. Τα προϊόντα αποστέλλονται πανελλαδικά και οι αποστολές γίνονται αυθημερόν, ενώ για αγορές άνω των 70 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ε. Ξανθούλης κ σια Ε.Ε. για κάθε εργασία που χρειάζεται να γίνει άσχετα από το πόσο πολύπλοκη είναι αυτή. Προσφέρεται μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως, βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογείο, φανοποιεία, πλήρης διαγνωστικός έλεγχος, αλλά και αναπαλαιώσεις. Στη ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να δείτε αντιπροσωπευτικό  δείγμα της δουλειάς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βελισσαρίου 54, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310-812580 2310-812662
e-mail: [email protected]

Facebook Page
www.xanthoulis.com