Piaggio Ξανθούλης: Κάνει τη Vespa σου ξεχωριστή

Αν θέλεις να βελτιώσεις την εμφάνιση και την απόδοση της Vespa σου, η Piaggio Ξανθούλης έχει τη λύση.

Στόχος της Ε. Ξανθούλης κ σια Ε.Ε. από το 1967 είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συντήρησης κι επισκευής μοτοσυκλετών, δίτροχων και τρίτροχων scooter των PIAGGIO, VESPA, GILERA, DERBI, APRILIA και SCARABEO. Οι άνθρωποι της εταιρείας γνωρίζουν πολύ καλά ότι διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, αλλά η φροντίδα και η ενασχόληση με το scooter ή τη μοτοσυκλέτα μας μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να περάσουμε δημιουργικά τον χρόνο μας κάνοντας αυτό που αγαπάμε.

Η Vespa GTS είναι πλέον ένα από τα πιο διαδεδομένα και δημοφιλή οχήματα στη χώρα μας και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη στον κόσμο των scooter. Αν θέλεις να κάνεις ακόμα πιο ξεχωριστή ή να βελτιώσεις τη Vespa σου, η Piaggio Ξανθούλης προτείνει δοκιμασμένες λύσεις που θα μεταμορφώσουν τις επιδόσεις και την εμφάνισή της. Οι επιλογές είναι πολλές, αλλά αξίζει να αναφέρουμε την αλλαγή στις ζάντες, από 12 σε 13 ίντσες, που βελτιώνει τη συμπεριφορά του scooter και κάνει την οδήγηση πιο άνεση και ασφαλή.



Καλοδεχούμενη η βελτιωμένη εμφάνιση και συμπεριφορά, αλλά πολλοί αναβάτες αναζητούν αυξημένη απόδοση. Για τους απαιτητικούς, η Piaggio Ξανθούλης χρησιμοποιεί βελτιωτικά προϊόντα κορυφαίων οίκων, όπως Pollini, Zellioni, Malossi και άλλων που αναδεικνύουν τις πραγματικές δυνατότητες της Vespa σου. Πλέον είναι καθημερινότητα της εταιρείας η ενασχόληση με τέτοιου είδους βελτιώσεις και η πολυετής εμπειρία τους αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα. Η απόφαση είναι δική σου για το που θα εμπιστευτείς το αγαπημένο σου όχημα.

Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να απευθυνθείς στην Ε. Ξανθούλης κ σια Ε.Ε. για κάθε εργασία που χρειάζεται να γίνει άσχετα από το πόσο πολύπλοκη είναι αυτή. Προσφέρεται μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως, βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογείο, φανοποιεία, πλήρης διαγνωστικός έλεγχος, αλλά και αναπαλαιώσεις. Στη ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να δείτε αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς τους, ενώ υπάρχει και πλήρως ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να κάνεις τις αγορές σου γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βελισσαρίου 54, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310-812580 2310-812662
e-mail: xanthoulis.piaggio@cosmotemail.gr

Facebook Page
www.xanthoulis.com

Διαβάστε ακόμα: