Ευρετήριο Επαγγελματιών

ΜΟΤΟ ΨΑΡΡΑΚΗΣ

AFTER SALES

Μπακνανά 45, 11744   SYM/DAYTONA - Ν. ΚΟΣΜΟΣ

2109015327  Website

ΜΟΤΟ ΨΑΡΡΑΚΗΣ

ΜΟΤΟ ΨΑΡΑΚΗΣ

Μπακνανά 45, 11744   SYM/DAYTONA - Ν. ΚΟΣΜΟΣ

Τηλέφωνο Website Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν αναζητάς ένα best seller μοντέλο και τις καλύτερες after sales υπηρεσίες, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη Moto Ψαρράκης.
 

Τα πάντα για SYM

Η Moto Ψαρράκης βρίσκεται στον χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1986 και σήμερα λειτουργεί ως επίσημη, κάθετη μονάδα SYMDaytona και Zontes. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Νέο Κόσμο θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών και φυσικά τα best seller που έχουν κερδίσει την αποδοχή των αναβατών. Scooter, μοτοσυκλέτες και παπιά σε περιμένουν να τα δεις από κοντά και να επιλέξεις αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα λύσει κάθε απορία και θα σε βοηθήσει, ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή.
 

Όταν έρθει η ώρα της συντήρησης, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τους εξειδικευμένους τεχνικούς και μπορείς να είσαι  σίγουρος ότι η περιουσία σου είναι σε καλά χέρια, αφού η πολύχρονη εμπειρία της Moto Ψαρράκης μετουσιώνεται σε κορυφαίες after sales υπηρεσίες. Για την άμεση εξυπηρέτηση των αναβατών η εταιρεία φροντίζει να διαθέτει μεγάλο στοκ γνήσιων ανταλλακτικών, και αξεσουάρ, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα είδη ένδυσης αναβάτη.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες