Ευρετήριο Επαγγελματιών

ILIOPOULOS MOTO SERVICE

SERVICE

Καλλιρόης 91, 11745   ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

210 9230503  Website

ILIOPOULOS MOTO SERVICE

ILIOPOULOS MOTO SERVICE

Καλλιρόης 91, 11745   ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τηλέφωνο Website Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Για 3 και πλέον δεκαετίες  ο Τάκης Ηλιόπουλος με την ομάδα του, επισκευάζει και συντηρεί μοτοσυκλέτες. Αυτή η εμπειρία, είναι που εξασφαλίζει τη σιγουριά που χρειάζεστε για τα αγαπημένα σας δίτροχα. Στο νέο ανανεωμένο κατάστημα στην Καλλιρρόης  91,μπορείτε να κάνετε από μία απλή αλλαγή λαδιών, μέχρι και ολική επισκευή της μηχανής σας. Μπορείτε ακόμη να εμπιστευτείτε την βελτίωση της μοτοσυκλέτας σας, για να έχετε ακριβώς τις επιδόσεις και την αξιοπιστία που απαιτείται για ένα σωστό αποτέλεσμα, χωρίς προβλήματα.


Στην οδό Καλλιρόης χτυπά εδώ και πολλά χρόνια η καρδιά της μοτοσυκλέτας στην Αθήνα και δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή για τον Τάκη Ηλιόπουλο και την ομάδα του, όταν αποφάσισαν να αφήσουν το παλιό τους κατάστημα για να μετακομίσουν σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Στόχος φυσικά, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
Ο Τάκης Ηλιόπουλος έχει δημιουργήσει δυνατές, σταθερές και φιλικές σχέσεις -  στις περισσότερες περιπτώσεις – με τους πελάτες του. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η επιλογή επώνυμων ανταλλακτικών σε κάθε μοτοσυκλέτα ή scooter, η τεχνογνωσία , το μεράκι και η διαθεσιμότητά του να είναι πάντα δίπλα στον πελάτη του τον διατηρεί πάντα πρώτο στις επιλογές τους και τον συστήνουν σαν ένα από τους καλύτερους μηχανικούς μοτοσυκλέτας.

Για τον λόγο αυτό το νέο κατάστημα διαθέτει μεγαλύτερο και καλύτερα εξοπλισμένο χώρο επισκευής και συντήρησης μοτοσυκλετών και scooter, όπου μεταξύ άλλων παρέχεται ακόμα καλύτερη υπηρεσία γρήγορης συντήρησης (Quick Service), ενώ έχει διαμορφωθεί ένας φιλόξενος και άνετος χώρος υποδοχής και αναμονής πελατών. Επίσης, για την ταχύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών σας υπάρχει μεγάλο στοκ από άμεσα διαθέσιμα αναλώσιμα.
Μια επίσκεψη στο νέο κατάστημα είναι αρκετή προκειμένου να βιώσετε κι εσείς την υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση με τα γνωστά κριτήρια ποιότητας που χαρακτηρίζουν τη Moto Ηλιόπουλος για περισσότερα από 30 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

-Αλλαγή φίλτρου λαδιού μοτοσυκλέτας
- Μικρό Service μοτοσυκλέτας
- Μεγάλο Service μοτοσυκλέτας
- Ολική επισκευή/ανακατασκευή μοτό
- Ειδικές βελτιώσεις μοτό
- Υπηρεσίες φανοποιείας
- Αλλαγή ελαστικών
- Αναλώσιμα
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ: 8:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Τρί: 8:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Τετ: 8:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Πέμ: 8:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Παρ: 8:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Σάβ: Κλειστά
Κυρ: Κλειστά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες