Ευρετήριο Επαγγελματιών

HONDA ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

AFTER SALES

Λ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 76, 11141   HONDA - ΓΑΛΑΤΣΙ

2102111315  Website

HONDA ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

HONDA ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Λ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 76, 11141   HONDA - ΓΑΛΑΤΣΙ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Όταν δυο κορυφαία ονόματα του χώρου της μοτοσυκλέτας ενώνουν τις δυνάμεις τους, εσύ απολαμβάνεις την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Η Honda Καρακώστας είναι μια υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα στο Γαλάτσι και στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα του Ιαπωνικού εργοστασίου. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας αποκαλύψει κάθε λεπτομέρεια του μοντέλου που σας ενδιαφέρει και θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τη χρήση που θέλετε να κάνετε. Όμως, η Honda Καρακώστας δεν μένει μόνο εκεί, αφού διαθέτει όλα τα μοντέλα για test ride, ώστε να οδηγήσετε τα μοντέλα που θέλετε και να έχετε ολοκληρωμένη άποψη πριν επιλέξετε.

Όταν έρθει η ώρα του service, oι απολύτως εξειδικευμένοι μηχανικοί θα αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής όσο πολύπλοκη κι αν είναι αυτή. Χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα για τον άμεσο εντοπισμό του προβλήματος και τη στοχευμένη λύση του, ώστε το όχημά σας να μείνει όσο το δυνατόν λιγότερο στο συνεργείο και να μην επωμιστείτε το κόστος έξτρα εργασιών και ανταλλακτικών. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι η Honda Καρακώστας παρέχει μοτοσυκλέτα αντικατάστασης για όσο χρόνο παραμένει η δική σας στο συνεργείο. Οι τεχνικοί της Honda Καρακώστας παρακολουθούν σεμινάρια και ενημερώνονται συνεχώς πάνω σε νέα μοντέλα και νέες τεχνολογίες, οπότε γνωρίζουν πολύ καλά κάθε ηλεκτρονικό και μηχανικό σύστημα μιας μοτοσυκλέτας.

Επίσης μπορείς να προμηθευτείς γνήσια ανταλλακτικά Honda για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σου και να έχεις το όχημά σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς μόνο αυτά μπορούν να εγγυηθούν την αξιοπιστία, τη μακροζωία και την καλή λειτουργία τους.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες