• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών

ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗ

AFTER SALES

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 69-71 , 10435   PIAGGIO/KYMCO/CFMOTO- ΑΘΗΝΑ

2103252294  Website

ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗ

ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 69-71 , 10435   PIAGGIO/KYMCO/CFMOTO- ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Moto Τσαραμιάδη αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον χώρου του δικύκλου καθώς από το 1956 βρίσκεται στην οδό Πειραιώς παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης, συντήρησης κι επισκευής. Αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς η εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό που ενδιαφέρεται πραγματικά για τις ανάγκες του πελάτη και θέλει να τον ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.
Η Moto Τσαραμιάδη ανήκει πλέον στο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργείων Prime Service της Piaggio που σημαίνει ότι απασχολεί ειδικά εκπαιδευμένους μηχανικούς, ώστε να εξασφαλίζεται ότι κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα που θέτει η Piaggio. Ταυτόχρονα τα τελευταίας γενιάς διαγνωστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται παρέχουν ολοκληρωμένη εικόνα όλων των επιμέρους συστημάτων του δικύκλου και επιτρέπουν τον άμεσο εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων, ώστε το scooter να περάσει στο συνεργείο το λιγότερο δυνατό χρόνο. Πριν την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας, ο πελάτης ενημερώνεται αναλυτικά για το κόστος, ενώ μετά το πέρας των εργασιών λαμβάνει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και εγγυώνται την εργασία και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν.
Ελάχιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Ελλάδα έχουν πάρει πιστοποίηση Prime Service, καθώς πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις σχετικά με τις διαδικασίες και τον τρόπο που ακολουθούνται. Η Moto Τσαραμιάδη είναι ένα από αυτά, που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε 100% σίγουροι ότι το scooter σας βρίσκεται σε καλά χέρια.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες