Ευρετήριο Επαγγελματιών

MRC K. ΜΑΝΤΗΣ

SERVICE

Μιχαλακοπούλου 169, 11527   ΑΘΗΝΑ

210 7487092  Website

MRC K. ΜΑΝΤΗΣ

MRC K. ΜΑΝΤΗΣ

Μιχαλακοπούλου 169, 11527   ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το όνομα του Κώστα Μάντη είναι συνώνυμο της απόλυτης εξειδίκευσης στις μοτοσυκλέτες Suzuki και η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει προετοιμάζοντας αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής εταιρείας περνάει και στη δική σας. Πολλοί Έλληνες αγωνιζόμενοι σε εγχώρια αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα έχουν υποστηριχθεί από τον Κώστα Μάντη και έχουν κερδίσει τίτλους και διακρίσεις, οπότε φαντάσου τι μπορεί να κάνει για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου.
Οι πτυχιούχοι μηχανικοί παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια, ώστε να είναι ενημερωμένοι για όλες τις καινούργιες τεχνολογίες και να μπορούν να δώσουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Το τελευταίου τύπου διαγνωστικό sds II της Suzuki βοηθά στον άμεσο εντοπισμό και τη λύση του προβλήματος, ώστε η μοτοσυκλέτα να περάσει τον λιγότερο δυνατό χρόνο στο συνεργείο. Επίσης διαθέτουν και το υπερσύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα της TEXA που είναι συμβατό με Yamaha, Honda, Kawasaki και γενικά όλες τις μοτοσυκλέτες. Αν πάλι θέλεις αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις για βελτίωση, η MRC K. ΜΑΝΤΗΣ χρησιμοποιεί επώνυμα προϊόντα, όπως τις εξατμίσεις της SC Project των οποίων είναι αντιπρόσωποι και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία που θα καλύψει τις απαιτήσεις σας. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται στην πράξη από το δυναμόμετρο της FUCHS, ενώ γίνεται και καυσανάλυση.
Από τον άρτια εξοπλισμένο χώρο του καταστήματος επί της οδού Μιχαλακοπούλου μπορείς ακόμα να προμηθευτείς γνήσια ανταλλακτικά Suzuki για να έχεις τη μοτοσυκλέτα σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτά καλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την αξιοπιστία, τη μακροζωία και την καλή λειτουργία της μοτοσυκλέτας σου.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες