• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών

MOTO SALTAS

AFTER SALES

Ηρώων Πολυτεχνείου 149, 19200   KYMCO/BENELLI - ΕΛΕΥΣΙΝΑ

2105546621  Website

MOTO SALTAS

MOTO SALTAS

Ηρώων Πολυτεχνείου 149, 19200   KYMCO/BENELLI - ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αγαπητοί πελάτες,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια των γενικότερων διαδικασιώναναδιοργάνωσής της εταιρίας μας, πήραμε τη στρατηγική απόφαση να μετακομίσουμε σε νέο κατάστημα, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας!
Πρόκειται για ένα κτίριο που πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές, παρέχοντας στους πελάτες και εργαζόμενους ένα καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας που καλύπτει πλήρως τις επαγγελματικές και ανθρώπινες ανάγκες.
Από Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου θα μας βρίσκετε στο νέο μας κατάστημα.
Η νέα διεύθυνση είναι:Ηρώων Πολυτεχνείου 149, Ελευσίνα (50μέτρα από το παλιό μας κατάστημα-προς Μάνδρα)
Η εταιρεία MOTO SALTAS  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 56 χρόνια.

Ηταν 1962 όταν ο « πατριάρχης»  της εταιρείας Ιερόθεος Σάλτας σε ηλικία 27 ετών άνοιξε το πρώτο κατάστημα "MOTO SALTAS".

Αρχικά ήταν ένα μικρό συνεργείο στο κέντρο των Μεγάρων. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική και έτσι ξεκίνησε και η εμπορία καινούργιων μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών.

Τότε λοιπόν ξεκίνησε η συνεργασία με την γερμανική, μάρκα- σταθμό στην ιστορία της μοτοσυκλέτας και του μοτοποδηλάτου, Sachs.

To 1974 έρχεται μια ακόμα μεγάλη συνεργασία με την εταιρεία Σαρακάκη και την Honda. Το 1978 έρχεται στην εταιρεία το έταιρο μέλος ο υιος Σπύρος

και το 1981 στελεχώνεται με τον υιό Παναγιώτη και η εταιρεία μετονομάζεται σε ΜΟΤΟ ΣΑΛΤΑΣ & ΥΙΟΙ.
 

Το 1996 η εταιρία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε ένα χώρο 1500m2  και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.
Νέες αντιπροσωπείες έρχονται να συμπληρώσουν τη γκάμα των μοτοσυκλετών  HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, PIAGGIO, KYMCO, DAELIM, DERBI, APRILIA, SUZUKI που θα βρείτε στο κατάστημά μας. 

Με την μεγάλη αύξηση του τζίρου και των πωλήσεων χάρη στην  εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πελάτες μας δημιουργείται άλλο ένα κατάστημα στην Ελευσίνα με συνεργείο ,

ανταλλακτικά και πωλήσεις το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία απο την «τρίτη γενιά» τον Ιερόθεο Σ. Σάλτα.


Οι κύριοι μέτοχοι της εταιρίας είναι πλέον ο Σπύρος Σάλτας υπεύθυνος πωλήσεων και ο Παναγιώτης Σάλτας υπεύθυνος συνεργείου στο κατάστημα των Μεγάρων ,

ενώ υπεύθυνος στο κατάστημα της Ελευσίνας ο Ιερόθεος Σ. Σάλτας. Περιμένουμε εσάς που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας να μας γνωρίσετε και από κοντά

στο 42ο Χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού ΑΘηνών - Κορίνθου (ΠΕΟΑK) στα Μέγαρα και Ηρώων Πολυτεχνείου 144 στην Ελευσίνα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες