• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών

Η-Κ Α.Ε.Β.Ε

AFTER SALES

Λεωφ. Ικάρου 11 & Αγίου Φανουρίου, 71601   CFMOTO - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

2810240 600  Website

Η-Κ Α.Ε.Β.Ε

Η-Κ Α.Ε.Β.Ε

Λεωφ. Ικάρου 11 & Αγίου Φανουρίου, 71601   CFMOTO - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Η-Κ Α.Ε.Β.Ε έχει καθιερωθεί στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας της Κρήτης και πάντα αναπτύσσει το δίκτυο των συνεργασιών της για να προσφέρει στο απαιτητικό και πιστό πελατολόγιό της νέες επιλογές.
 
 Πρωταγωνιστούν  στη δυναμική ανάπτυξη του δικύκλου στην ιδιαίτερα σημαντική αγορά του νησιού μέσα από τις μεγαλύτερες εταιρίες όπως  Honda, Ducati, ΚΤΜ, CFmoto Kawasaki, Kymco,  Bajaj, GPX, Mοtron κ.α.

Στα καταστήματά της Η-Κ θα βρείτε διαθέσιμα  όλα τα καινούργια μοντέλα των προαναφερόμενων εταιριών, αλλά και γνήσια αξεσουάρ και είδη ένδυσης. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό για τη συντήρηση ή την επισκευή της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας. Οι μηχανικοί ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούν σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα που μπορούν να εντοπίσουν άμεσα κάθε πρόβλημα.
 
Η Η-Κ Α.Ε.Β.Ε  ανήκει στο επίσημο πανελλαδικό δίκτυο των Honda, Ducati, ΚΤΜ, CFmoto Kawasaki, Kymco,  Bajaj, GPX, Mοtron  και εξυπηρετεί σε όλα τα επίπεδα (εμπορία, ανταλλακτικά, service, after sales) τους κατόχους τους.

Το μοτοσυκλετιστικό κοινό της Κρήτης έχει αναπτύξει μια ουσιαστική σχέση παροχής συνεχούς υποστήριξης και προτίμησης στην H-K A.E.B.E. εδώ και δεκαετίες και εκείνη με τη σειρά της φροντίζει να το ανταποδίδει παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Ικάρου 11 & Αγίου Φανουρίου, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810240 600

Λεωφ. Ικάρου 39, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810 240 600

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες