Ευρετήριο Επαγγελματιών

ΕΡΜΙΔΗΣ - Φ ΖΩΤΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

AFTER SALES

ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 68 , 54642   CF MOTO - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

231085245  Website

ΕΡΜΙΔΗΣ - Φ ΖΩΤΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΕΡΜΙΔΗΣ - Φ ΖΩΤΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 68 , 54642   CF MOTO - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το όνομα Ερμίδης είναι γνωστό στους Θεσσαλονικείς, καθώς πρόκειται για μια από τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναβατών προσφέροντας άριστες after sales υπηρεσίες και ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις με τη 2η γενιά της οικογένειας να συνεχίζει με την ίδια αγάπη και αφοσίωση την μοτο – παράδοση. Eξυπηρετεί με συνέπεια μοτοσυκλετιστές σε όλη την Βόρεια Ελλάδα από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και κρατάει σταθερά μια θέση στο βάθρο της προτίμησής τους μέσα από την ποικιλία προτάσεων για στοχευμένες αγορές νέων μοντέλων. Η Ermidis Moto είναι κάθετη μονάδα KAWASAKI, POLARIS BRIXTON, NIU, MOTRON, MALAGUTI και LAMBRETTA. Από το 2017 ανήκει στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της CFMOTO καλύπτοντας όλες τις υπηρεσίες δηλ. service, after sales, αξεσουάρ, ανταλλακτικά κ.λ.π. Στον άρτια οργανωμένο χώρο της έκθεσης θα δείτε μοτοσυκλέτες και ATV της εταιρείας με τα νέα μοντέλα όπως το επιβλητικό 800 MT να πρωταγωνιστούν.
 
 
Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα μοντέλα test ride και οδηγήστε τα!

Οι εξειδικευμένοι, πτυχιούχοι μηχανικοί με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της μοτοσικλέτας δίνουν προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και με σεβασμό προς την περιουσία σου παρέχουν υπηρεσίες όπως:

  • ΣΕΡΒΙΣ ΚΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΟΤΟ - ΑΤV - JET SKI
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
  • ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ (ΚΑΛΙΜΠΡΑ)
Κάθε εργασία πραγματοποιείται με οργάνωση και ταχύτητα και δεν είναι τυχαίο ότι στο 90% των περιπτώσεων η επιστροφή της μοτοσυκλέτας γίνεται την ίδια μέρα.   
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες