Η σέλα είναι δύο επιπέδων με διαφορετικά τμήμα για οδηγό και συνεπιβάτη, παρέχει πλήρη στήριξη των μαλακών μορίων χάρη στο πλούσιο αφρώδες και τα 820 χιλιοστά απόστασης της από το έδαφος σημαίνει ότι ακόμα και μικρόσωμοι αναβάτες θα πατήσουν κάτω με ασφάλεια.

Πολύ όμορφη και χρηστική είναι η ευμεγέθης έγχρωμη TFT οθόνη η οποία διαθέτει πληθώρα ενδείξεων, ακόμα και για την πίεση των ελαστικών, ενώ μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth και με το smartphone σας.Παράλληλα, μεταβάλει το φόντο απεικόνισης ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό.

Η ζελατίνα ρυθμίζεται εύκολα με μια βίδα συγκράτησης σε δύο προκαθορισμένες θέσεις, ψηλά-χαμηλά και υπερκαλύπτει τις ανάγκες του αναβάτη για προστασία από τον αέρα.

Η ζελατίνα ρυθμίζεται εύκολα με μια βίδα συγκράτησης σε δύο προκαθορισμένες θέσεις, ψηλά-χαμηλά και υπερκαλύπτει τις ανάγκες του αναβάτη για προστασία από τον αέρα.

Ο εξοπλισμός του Vogue περιλαμβάνει και ειδικές βαλβίδες με αισθητήρα, ώστε ο αναβάτης να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την πίεση των ελαστικών του. Η ένδειξη εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης οργάνων.

Ανεση - Εργονομία

Τα εν γένει εργονομικά χαρακτηριστικά του 500DS δημιουργούν ένα απόλυτα άνετο και οικείο περιβάλλον καθημερινής εργασίας που υπόσχεται ξεκούραστες μεταβάσεις στο αστικό και όχι μόνο πεδίο. Η σέλα είναι δύο επιπέδων με διαφορετικά τμήμα για οδηγό και συνεπιβάτη και παρέχει πλήρη στήριξη των μαλακών μορίων χάρη στο πλούσιο αφρώδες με το οποίο έχει επενδυθεί. Παράλληλα, οι όμορφα «κρυμμένες» χειρολαβές του συνεπιβάτη δημιουργούν καθαρή εικόνα στο πίσω μέρος. Τα 820 χιλιοστά απόστασης από το έδαφος σημαίνει ότι ακόμα και μικρόσωμοι αναβάτες θα πατήσουν κάτω με ασφάλεια. Η ζελατίνα ρυθμίζεται εύκολα με μια βίδα συγκράτησης σε δύο προκαθορισμένες θέσεις, ψηλά-χαμηλά και υπερκαλύπτει τις ανάγκες του αναβάτη για προστασία από τον αέρα. Πολύ όμορφη και χρηστική είναι η ευμεγέθης έγχρωμη TFT οθόνη η οποία διαθέτει πληθώρα ενδείξεων, ακόμα και για την πίεση των ελαστικών, ενώ μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetoothκαι με το smartphone σας. Παράλληλα, διαθέτει αισθητήρα ευαισθησίας στο εξωτερικό φως που μεταβάλει το φόντο απεικόνισης ώστε να είναι ευανάγνωστη κάτω από όλες τις συνθήκες. Για τους ταξιδιώτες και τους αναβάτες με όρεξη για περιπέτεια, η Voge 500DS διαθέτει σχάρα με υποδοχή Top Case, αλλά και έτοιμες βάσεις για τριβάλιτσο, που προσφέρεται στην έκδοση ACC.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.