Test: Voge 500DS

Test: Voge 500DS

Test: Voge 500DS

Test: Voge 500DS

Test: Voge 500DS

Test: Voge 500DS

Voge 500DS: Test

Το Voge 500DS σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία στην κατηγορία των μεσαίων Adventure και προκαλεί με τις δυνατότητές του. Απίστευτα διασκεδαστικό παντού και πάντα, με σοβαρό στήσιμο, είναι ικανό να αλλάξει την καθημερινότητα σας, κάνοντας σας να χαμογελάτε ακόμα και στις πιο άχαρες διαδρομές.

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.


+: Οδική συμπεριφορά, κατανάλωση, τιμή
-: Σφιχτή λειτουργία σασμάν

Τιμή: 5.995 ευρώ

Η μεσαία κατηγορία συγκεντρώνει αρκετή δημοφιλία στη χώρα μας τόσο για τον πολύπλευρο χαρακτήρα των μοντέλων που την απαρτίζουν, όσογια την ευχρηστία και το χαμηλό κόστος χρήσης τους. Plus την δυνατότητας αγοράς τους από κατόχους Α2 διπλώματος.Και αν μέχρι πρότινος πιστεύατε ότι αυτή η κατηγορία δεν παρουσιάζει ενδιαφέρουσεςπεριπτώσεις έρχεται το 500DS να σας αλλάξει την άποψη άρδην. Μια μοτοσυκλέτα που όχι μόνο μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω τις απαιτήσεις των ενθουσιωδών νέων αναβατών, αλλά έχει πολλά να πει και στους πιο έμπειρους εξ ημών. 
 
Η Voge Motorcycles δημιουργήθηκε από τη Loncin Industries Ltd,η οποία μόνο τυχαία εταιρεία δεν είναι. Συνεργάζεται με τη BMW από το 2005 και αυτή τη στιγμή κατασκευάζει τα maxiscooter C 400 X/GT και τους δικύλινδρους κινητήρες των F 750/850/900 GS/R/XR, ενώ έχει προχωρήσει και σε στρατηγική συνεργασία με την MV Agusta, αναλαμβάνοντας να κατασκευάσει για λογαριασμό της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας μια νέα σειρά μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.Από τις αρχές του 2020, η Voge Motorcycles ξεκινά την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με πέντε μοντέλα, τα street naked 300R/500R, τα street adventure 300DS/500DS και το modern classic 300AC. Την αντιπροσώπευση τους στην Ελληνική αγορά έχει αναλάβει αποκλειστικά η MOTO TREND SA, εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην αγορά μοτοσυκλετών και ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε  όλη την Ελλάδα. ΗMotoTrend SA διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα, αντιπροσωπεύοντας τις μάρκες Kymco και Gemini Motors, καθώς και πλήθος επώνυμων προϊόντων συντήρησης μοτοσυκλετών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ