• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
  Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

  Keeway Vieste 125

  Tιμή: 2.370 ευρώ 

  Kοινοποίησε το »

  Η Keeway ετοιμάζει μια νέα δυναμική παρουσία στα scooters 125 κυβικών, με το νέο Vieste 125. Το μοντέλο, που φέρει χαρακτηριστικά GT σε συνδυασμό με σπορ χαρακτήρα, έρχεται ως μια πρόταση ευκολοδήγητου και απολαυστικού μέσου μετακίνησης για καθημερινή και όχι μόνο χρήση. Το Vieste «φορά» μια πολύ μοντέρνα σχεδίαση, που εκμπέμπει αθλητικά vibes και κεντρίζει το βλέμμα με την πρώτη ματιά. Τα φωτιστικά σώματα του είναι εξολοκλήρου LED, εμπρός και πίσω. Η κοντή ζελατίνα του Vieste τονίζει τα σπορ χαρακτηριστικά της εμφάνισης του, ενώ το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα: Ματ μπλε, ματ μαύρο και λευκό.

  To Vieste εξοπλίζεται με σύστημα ανάφλεξης keyless, με έναν ασύρματο πομπό να αντικαθιστά το κλειδί και έναν ηλεκτρονικό κεντρικό διακόπτη, από τον οποίο ο αναβάτης ελέγχει όλα τα συστήματα του scooter. Κάτω από την σέλα, προβλέπεται αποθηκευτικός χώρος για μεταφορά αντικειμένων, ενώ στην ποδιά του μοντέλου θα υπάρχει ένας χώρος ακόμα και μια παροχή ρεύματος USB. Ο πίνακας οργάνων του μοντέλου συνδυάζει αναλογικού τύπου ενδείξεις στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο, με μια μεγάλη LCD οθόνη 4,3 ιντσών πολλαπλών ενδείξεων που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ένδειξη στάθμης μπαταρίας και θερμοκρασία περιβάλλοντος. Το ύψος της σέλας ανακοινώνεται στα 770 χιλιοστά για εύκολη πρόσβαση των ποδιών του χρήστη στο έδαφος, ενώ το κεντρικό τούνελ ακολουθεί τις GT τάσεις εργονομίας. Το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 9,5 λίτρων.

  Ο κινητήρας των 125 κυβικών είναι αερόψυκτος, αποδίδοντας 10,6 ίππους στις 8.000 στροφές και 0,9 kgm ροπής στις 6.000 στροφές. Στην ανάρτηση συναντάμε πιρούνι διαμέτρου 33 χιλιοστών εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ το σύστημα φρένων αποτελείται από 2 δίσκους 240 και 215 χιλιοστών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με συνδυασμένη πέδηση CBS. Το βάρος του μοντέλου σε πλήρη λειτουργία ανέρχεται στα 134 κιλά, ενώ οι τροχοί είναι 13 ιντσών, για την βέλτιστη δυνατή σχέση ευελιξίας και σταθερότητας στην οδήγηση.
   

   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Kοινοποίησε το »

  Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

  KYMCO: φτάσε στα 300 κυβικά από 4.695εuro

  HONDA: ADV350 αυτό το scooter σε πάει στο χώμα.