Piaggio Medley 125

    Το Piaggio Medley συνδυάζει την ευελιξία ενός οχήματος με αστικό προσανατολισμό με τον δυναμισμό ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς και την άνεση και ικανότητα φόρτωσης ενός μεγάλου σκούτερ GT. Ο νέος σχεδιασμός εστιάζει στον σπορ χαρακτήρα: το μπροστινό μέρος είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, όπως και το τιμόνι, το οποίο φιλοξενεί τον νέο full LED εμπρόσθιο προβολέα και ένα νέο ψηφιακό LCD ταμπλό οργάνων. Ο νέος μονοκύλινδρος υγρόψυκτος i-get κινητήρας 125 κυβικών με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, παρέχει μέγιστη ισχύ 14.75 ίππων στις 9.000 σ.α.λ., με μέγιστη ροπή 12 Nm στις 6500 σ.α.λ. Η λειτουργία «Start & Stop», συμβάλλει στον περιορισμό των εκπομπών και της κατανάλωσης καυσίμου, μέσω της διακοπής και αυτόματης εκκίνησης του κινητήρα κατά τις στάσεις.

    Kοινοποίησε το »


    Το Piaggio Medley έχει εξελιχθεί και στον τομέα της συνδεσιμότητας. Μέσω του συστήματος Piaggio MIA είναι εφικτή η σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth για διαχείριση κλήσεων, φωνητικών εντολών και μουσικής μέσω του πίνακα οργάνων και των κουμπιών στο τιμόνι. Στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει ένα ευρύχωρο ντουλαπάκι με θύρα USB, χρήσιμη για τη φόρτιση smartphone, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη.

    To πλαίσιο αποτελείται από ατσάλινους σωλήνες, ενισχυμένους με πρεσαριστό χάλυβα, που συμβάλλουν στη συνολική στιβαρότητά του και τη χαμηλή και άνετη θέση οδήγησης. Στο μπροστινό άξονα συναντάμε πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 33 χιλ., ενώ τα πίσω διπλά αμορτισέρ διπλής διαθέτουν ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις. Χάρη στον συγκεκριμένο σχεδιασμό και τις μεγάλες ζάντες κράματος αλουμινίου(16 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω), το Piaggio Medley εγγυάται άνεση στην οδήγηση και σταθερότητα στον δρόμο εφάμιλλη των σκούτερ ανώτερης κατηγορίας.



    Στη γκάμα της Piaggio υπάρχει και η επιλογή του Liberty 125  (2.300 ευρώ) με παρόμοια χαρακτηριστικά τόσο  σε θέμα κινητήρα με τον ισχυρό i-get 125 κυβικών, αλλά και σε θέμα οδικής συμπεριφοράς με μεγάλους τροχούς 16 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω.
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »

    KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!