Yamaha ΝMAX 125

    Τιμή: 3.290 ευρώ

    Kοινοποίησε το »

    Το νέο μοντέλο έρχεται με νέο φωτιστικό σώμα LED με φώτα ημέρας DRL, νέα θέση για τα φλας και αναβαθμισμένη σχεδίαση αεροδυναμικής επίδρασης που αυξάνει την προστασία από τον άνεμο και την βροχή και μειώνει τον θόρυβο του αέρα κατά την οδήγηση. O κινητήρας των 125 κυβικών ακολουθεί την τεχνολογία Blue Core της Yamaha και είναι εξοπλισμένος με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA. Αποδίδει 12,2 ίππους στις 8.000 στροφές, ενώ εξοπλίζεται με Traction Control και σύστημα Start-Stop με δυνατότητα απενεργοποίησης.

    Το Yamaha NMAX 2021 γίνεται το πρώτο scooter της εταιρείας που εξοπλίζεται με το σύστημα συνδεσιμότητας SCCU, που κάνει χρήση του κινητού του αναβάτη και της σύνδεσης μέσω Bluetooth. Μέσω αυτού του συστήματος, ο αναβάτης μπορεί να προβάλλει και να καταγράψει δεδομένα από την οδήγηση του, να εντοπίσει το scooter σε σημεία στάθμευσης και να μοιραστεί τα δεδομένα με άλλους χρήστες της πλατφόρμας Yamaha MyRide.  Η LCD οθόνη εμφανίζει ειδοποιήσεις από το smartphone, όπως ένδειξη μπαταρίας, εισερχόμενες κλήσεις, e-mail και μηνύματα. Επιπλέον, το μοντέλο εξοπλίζεται με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

    Κάτω από την σέλα, ο αναβάτης μπορεί να τοποθετήσει ένα κράνος και άλλα μικροαντικείμενα, ενώ υπάρχει παροχή ρεύματος 12 Volt και θήκη για μικροαντικείμενα μπροστά από τον αναβάτη. Το τροποποιημένο πλαίσιο υπόσχεται καλύτερο ζύγισμα και επικέντρωση των μαζών στο ιδανικό σημείο, ενώ το νέο κεντρικό τούνελ φιλοξενεί ένα νέο ρεζερβουάρ 7,1 λίτρων που προσφέρει αυτονομία της τάξης των 300 χιλιομέτρων. Ανανεωμένα είναι επίσης, τα εργονομικά χαρακτηριστικά του μοντέλου για τον αναβάτη. Τέλος, το μοντέλο εξοπλίζεται με δισκόφρενα 230 χιλιοστών εμπρός και πίσω, με ABS δύο καναλιών.



    Εναλλακτική πρόταση της εταιρείας αποτελεί το νέο D΄elight 2021 (2.590 ευρώ). Το ελαφρύτερο scooter της κατηγορίας έχει μοντέρνα σχεδίαση, επίπεδο πάτωμα για εύκολη πρόσβαση και τοποθέτηση αντικειμένων, ενώ κάτω από τη σέλα, βρίσκεται ακόμη ένας χώρος αποθήκευσης που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος full face. Ο κινητήρας τεχνολογίας Blue Core των 125 κυβικών αποδίδει την μέγιστη ροπή του μόλις στις 5.000 στροφές, για αύξηση της ελαστικότητας του, ενώ εξοπλίζεται επίσης, με σύστημα start-stop.
     
     
     
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »

    KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!