Sym Symphony ST 125

    Τιμή: 2.445 ευρώ

    Το επί σειρά ετών Best Seller της SYM στα Scooters, Symphony ST, λαμβάνει μια σημαντική αναβάθμιση για το 2021. Η εταιρεία ανακοίνωσε το ανανεωμένο μοντέλο, που φέρει αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Το Symphony ST ανανεώνεται σε εμφανισιακό επίπεδο, αποκτώντας νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, τα οποία είναι πλήρως LED ενώ υπάρχουν και φώτα ημέρας DRLΑνασχεδιασμένη είναι επίσης, η οθόνη ενδείξεων LCD για το μοντέλο, ενώ υπάρχει νέα θύρα παροχής ρεύματος USB με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

    Kοινοποίησε το »

     
    Μια σημαντική αλλαγή στο νέο Symphony ST  είναι η υιοθέτηση τροχού 14 ιντσών πίσω, ο οποίος δίνει την δυνατότητα χρήσης μεγαλύτερου χώρου κάτω από την σέλα: Συγκεκριμένα, ο νέος αποθηκευτικός χώρος  μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη, σύμφωνα με την SYM. Ο εμπρός τροχός παραμένει 16 ιντσών σε διάμετρο, ενώ τα ελαστικά που φοράει το μοντέλο έχουν διάσταση 110/70-16 και 120/80-14 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

    Ο κινητήρας των 125 κυβικών είναι αερόψυκτος και συμμορφώνεται πλέον με τις προδιαγραφές Euro5. Η απόδοση του φτάνει τους 11,5 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 10,3 ΝΜ στις 8.500 σ.α.λ. 

    To νέο Symphony ST διαθέτει την τεχνολογία Anti Lift Engine Hanger System (A.L.E.H), με την οποία κατά την επιτάχυνση περιορίζεται το κλασικό φαινόμενο των scooter όπου ανασηκώνεται το πίσω μέρος. Στην ανάρτηση συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, ενώ το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκους 260 και 220 χιλιοστών με δικάναλο ABS.




    Στη γκάμα της Sym ανήκει και το δυνατότερο scooter 125 κυβικών, το Jet X 125 (2.895 ευρώ). Με κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία του, ο νέος κινητήρας της SYM είναι 125 κ.εκ., τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος και με έξυπνη διάταξη του ψυγείου κινητήρα που καταργεί τις σωληνώσεις. Διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό της Continental και η απόδοσή του φτάνει τους 12.6 ίππους και 1,2 kgm ροπής, στις 8.000 και 6.500 στροφές αντίστοιχα, με πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »

    KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!