Honda SH Mode 125

    Τιμή: 2.790 ευρώ.

    Kοινοποίησε το »

    Το SH Mode 125 είναι ένα έξυπνο σκούτερ από κάθε άποψη, που ακολουθεί την αισθητική της εποχής, καταφέρνοντας να συνδυάζει μοντέρνο στυλ, επιδόσεις που εμπνέουν αυτοπεποίθηση και χαμηλό λειτουργικό κόστος. Το μοντέλο του 2021 αλλάζει εμφανισιακά, με νέο LED φωτιστικό σώμα εμπρός, ενώ αποκτά ένα μεγαλύτερο επίπεδο πάτωμα, για αυξημένο χώρο για τα πόδια του αναβάτη και μεγαλύτερες μεταφορικές δυνατότητες για αντικείμενα. Νέο είναι και το ντουλαπάκι ποδιάς στο αριστερό μέρος, το οποίο φέρει και παροχή ρεύματος τύπου USB-A. Κάτω από την σέλα, ο χώρος αυξάνεται στα 18,5 λίτρα όγκου. Το νέο SH Mode 125 εξοπλίζεται επίσης με το σύστημα Smart Key, που επιτρέπει ενεργοποίηση του scooter αλλά και άνοιγμα του top box, με την χρήση του ηλεκτρονικού ασύρματου πομπού. 

    Ο κινητήρας των 125 κυβικών είναι νέος, με τετραβάλβιδη κεφαλή και τεχνολογία χαμηλών τριβών eSP+. Αποδίδει 11,4 ίππους στις 8.500 στροφές και 1,2 kgm ροπής στις 5.000 στροφές, ενώ εξοπλίζεται και με σύστημα Start-Stop που τον απενεργοποιεί σε στάση και τον ενεργοποιεί μόνο με το άνοιγμα του γκαζιού. Ο νέος κινητήρας συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro 5 και η Honda δηλώνει, ότι καταναλώνει 2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το ρεζερβουάρ έχει όγκο 5,5 λίτρων με την θεωρητική αυτονομία να φτάνει τα 275 χιλιόμετρα. Το πλαίσιο είναι νέο και ελαφρύτερο κατά 8%, ενώ ακολουθεί την τεχνολογία eSAF (enhanced Smart Architecture Frame) και είναι φτιαγμένο από πρεσαριστό ατσάλι. Το βάρος του μοντέλου ανέρχεται στα 118 κιλά, γεμάτο.

    Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός με διαδρομή 89 χιλιοστών, ενώ ο εμπρός τροχός 16 ιντσών και τα ελαστικά του μοντέλου είναι νέα.  Στα φρένα, το εμπρός δισκόφρενο των 220 χιλιοστών συνεργάζεται με το πίσω ταμπούρο, μέσω συστήματος CBS - συνδυασμένης πέδησης.
     


    Στη γκάμα επιλογών της Honda στα scooter 125 κυβικών ανήκει και το PCX (3.300 ευρώ). Το νέο μοντέλο του 2021 φέρει σημαντικές αλλαγές τόσο εμφανισιακά όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού και κινητήρα. 
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »

    KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!