Honda PCX 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το νέο PCX125 διατηρεί τη μοναδική του εμφάνιση στην οποία διακρίνεται ένα πιο ώριμο στυλ, τολμηρότερο και πιο φρέσκο. Ο προβολέας είναι νέος και υιοθετεί χαρακτηριστικά φώτα πορείας με 5 παράλληλες στενές λωρίδες φωτισμού. Εναρμονίζεται με ένα πίσω φανάρι σχήματος Χ που χρησιμοποιεί τεχνολογία πολλαπλής οπτικής για να πετυχαίνει μία έντονη τρισδιάστατη εντύπωση.

    Οι δυναμικές γραμμές κρύβουν επίσης περισσότερη αποθηκευτική ικανότητα κάτω από τη σέλα. Επιπλέον 2,4 λίτρα αυξάνουν τη συνολική χωρητικότητα στα 30,4 λίτρα – ιδανική για ένα κράνος full-face, και όχι μόνο. Μία θύρα φόρτισης USB Type-C στο ντουλαπάκι αντικαθιστά τον προηγούμενο φορτιστή ACC και υπάρχει τώρα δυνατότητα απευθείας σύνδεσης ενός smartphone.
     
     Το Smart Key είναι φρέσκια προσθήκη στη φαρέτρα του PCX125. Εκτός από τον έλεγχο του κεντρικού διακόπτη και της κλειδαριάς της σέλας, είναι συμβατό και με το (προαιρετικό) αφαιρούμενο Smart top box 35L. Με το Smart Key στην τσέπη του αναβάτη, η βαλίτσα ξεκλειδώνει (με το πάτημα ενός κουμπιού) και κλειδώνει αυτόματα όταν ο αναβάτης απομακρύνεται. Ασφαλώς κλειδώνει και με το κλειδί. 

    Μία νέα, κεντρική κονσόλα οργάνων ευρείας οθόνης προβάλλει όλες τις πληροφορίες καλύτερα οργανωμένες και σε ευανάγνωστη μορφή. Μία οθόνη LCD αρνητικής αντίθεσης προβάλλει την ταχύτητα, ενώ μεταξύ των άλλων ενδείξεων που εμφανίζονται είναι ολικός και μερικός χιλιομετρητής, στάθμη καυσίμου, μέση κατανάλωση και δείκτης Idling Stop. 


    Ο νέος τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας (SOHC) με έναν επικεφαλή εκκεντροφόρο και τεχνολογία eSP+ (enhanced Smart Power Plus) του PCX125 αποδίδει 12,5 ίππους στις 8.750 σαλ., με μέγιστη ροπή 11,8Nm στις 6.500 σαλ. Μία ακόμα νέα τεχνολογία για το PCX, που αυξάνει την αυτοπεποίθηση του αναβάτη στο βρεγμένο δρόμο ονομάζεται Honda Selectable Torque Control (HSTC) και δρα στο παρασκήνιο με επιδέξια διαχείριση της πρόσφυσης στον πίσω τροχό, ενώ μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως. Το σύστημα Idling Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα μετά από τρία δευτερόλεπτα λειτουργίας στο ρελαντί όταν το σκούτερ είναι σταματημένο και τα φρένα πατημένα και τον επανεκκινεί άμεσα με το άνοιγμα του γκαζιού.

    Το νέο PCX125 διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο διπλό ατσάλινο πλαίσιο κλειστού τύπου που προσφέρει την απαιτούμενη αντοχή για χρήση στην πόλη, χωρίς θυσίες στη διάσημη ευελιξία του PCX.  Το συνολικό βάρος (πλήρες υγρών) είναι 130kg. Και οι δύο τροχοί υιοθετούν κομψή νέα σχεδίαση εναρμονισμένη με τη συνολική αισθητική αναβάθμιση, ενώ ο πίσω έχει τώρα διάμετρο 13 ιντσών, 1 ίντσα μικρότερος. Οι διαστάσεις των ελαστικών είναι επίσης μεγαλύτερες, 110/70-14 μπροστά και 130/70-13 πίσω (στο προηγούμενο μοντέλο, αντίστοιχα 100/80-14 και 120/70-14).
    Το πιρούνι παραμένει ίδιο, με καλάμια διαμέτρου 31mm και διαδρομή 89mm, αλλά τα πίσω αμορτισέρ έχουν μεγαλύτερη διαδρομή κατά 10mm, στα 95mm, και χρησιμοποιούν σκληρότερα ελατήρια για καλύτερη απόσβεση σε οδοστρώματα με ανωμαλίες Το σύστημα φρένων περιλαμβάνει μία διπίστονη εμπρός δαγκάνα και δισκόφρενο 220mm, σε συνδυασμό με ένα πίσω ταμπούρο 130mm. Το μονοκάναλο ABS επενεργεί στο εμπρός φρένο.
     
    Το 2021 PCX125 διατίθεται με τις εξής χρωματικές επιλογές: Matt Dim Gray Metallic, Pearl Jasmine White, Candy Luster Red, Matt Galaxy Black Metallic και κοστίζει 3.300 ευρώ
     

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης