Το SUNRA Robo-S είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ L3e (ισοδύναμο 125cc) υψηλής απόδοσης κομψό, μοντέρνο και σπoρ.

Το SUNRA Robo-S είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ L3e (ισοδύναμο 125cc) υψηλής απόδοσης κομψό, μοντέρνο και σπoρ.

    SUNRA Robo-S

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Με 2 αφαιρούμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου και διπλής ισχύος κινητήρα 3000W brushless με μέγιστη ροπή 230 N.m, στιβαρό άκαμπτο πλαίσιο, δισκόφρενα εμπρός - πίσω με συνδυασμένη πέδηση (CBS) και υδραυλική εμπρόσθια και οπίσθια ανάρτηση το Robo-S είναι ικανό να μετακινείται με μεγάλη ταχύτητα. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Robo-S είναι ότι οι μπαταρίες αποθηκεύονται στο πάτωμα (χαμηλό κέντρο βάρους) προσφέροντας 24 λίτρα χώρο κάτω από το κάθισμα, στον οποίο ο αναβάτης μπορεί να αποθηκεύσει άνετα ένα κράνος Full face και τα προσωπικά του αντικείμενα. Οι δύο μπαταρίες 72V 20Ah μπορούν να φορτιστούν μαζί σε περίπου 4 ώρες ή ξεχωριστά από το scooter, με τον ταχυφορτιστή ο οποίος περιλαμβάνεται.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Τροφοδοτείται από ένα σύστημα διαχείρισης (BMS: Battery Management System) το οποίο, παρέχει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο του ρεύματος, της τάσης και της θερμοκρασίας της μπαταρίας. Το Robo-S υιοθετεί ένα σύστημα φωτισμού LED, επιτυγχάνοντας γωνία φωτισμού 30° και μέγιστη απόσταση φωτισμού 12 μέτρων, υπερβαίνοντας κατά πολύ τα διεθνή πρότυπα. Το scooter παρέχει επίσης, σύστημα ασφαλείας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το δακτυλικό σας αποτύπωμα αναλύεται μέσω της εφαρμογής και στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκκίνηση του. Η ψηφιακή οθόνη LCD 9 ιντσών σας επιτρέπει να γνωρίζετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, την ταχύτητα, τον χρόνο καθώς και τα χιλιόμετρα που διανύσατε.

    Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης θύρα 5V USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Το scooter μπορεί να εκκινήσει και μέσω του κλειδιού που ενεργοποιεί / απενεργοποιεί τον συναγερμό. Είναι εξοπλισμένο με μια άνετη σέλα 2 ατόμων και μια κομψή σχεδιασμένη χειρολαβή με πλάτη συνεπιβάτη για να ενισχύσει την ασφάλεια με στυλ. Ο κατανεμητής ισχύος Field- Oriented Control (F.O.C) ελέγχει την επικοινωνία μεταξύ της μπαταρίας και του κινητήρα για την βέλτιστη απόδοση του. Το ηλεκτρικό κινητήριο σύστημα EBS έχει την δυνατότητα αντίστροφης λειτουργίας, παράγοντας ενέργεια κατά την επιβράδυνση σε κατηφορικό δρόμο ή κατά το φρενάρισμα. Η ενέργεια αυτή διοχετεύετε στις μπαταρίες με αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση του βαθμού απόδοσης του συστήματος κίνησης.  
    Στον εργοστασιακό εξοπλισμό περιλαμβάνεται συναγερμός, ενώ προαιρετικά υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν σχάρα και βαλίτσα. Πληροί την διεθνή προδιαγραφή αδιαβροχοποίησης 300mm.

    Το SUNRA Robo-S κοστίζει 3.500 ευρώ (με επιδότηση 20%: 2.935,48 ευρώ).

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!